Vis video

Se filmen og lær mere om Min Bolighandel Slagelse

Salær, markedsføring og professionel fotograf

Villa, rækkehus & fritidshus - kr. 65.000

         Ejerlejlighed - kr. 48.000

Andelsbolig - kr. 40.000

Mød din ejendomsmægler hos Min Bolighandel Slagelse og Sorø

Er du på udkig efter at sælge eller købe en bolig i Slagelse eller Sorø, er du kommet til det helt rette sted. Jeg, Hanne Steenberg, er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet i boligbranchen siden 2002. Gennem årene har jeg primært arbejdet i Sorø, Dianalund og Slagelse, og derfor har jeg et stort kendskab til lokalområdet. I 2016 besluttede jeg mig for at blive selvstændig ejendomsmægler i Min Bolighandel. Min erfaring og ekspertise som ejendomsmægler i Slagelse og Sorø giver mig mulighed for at tilbyde kvalificeret rådgivning og troværdige salgsvurderinger.

Fantastiske fordele hos Min Bolighandel

Min Bolighandel er ikke en ejendomsmægler som mange andre. Vi er en kæde af selvstændige butikker, der giver mulighed for frihed og fleksibilitet til at være den personlige ejendomsmægler, jeg altid har drømt om at være. For mig er en personlig og nærværende ejendomsmægler essentiel i en bolighandel. Jeg følger dig som ejendomsmægler gennem hele processen fra start til slut, og vejleder dig selvfølgelig hele vejen. Jeg sætter pris på, at vi i vores koncept ikke skal have store fine butikker, men at vi kan være der hvor kunderne er, nemlig i deres hjem.

En ejendomsmægler i dit lokalområde

Det er en kæmpe fordel at have en ejendomsmægler, der kender lokalområdet, hvor du skal købe eller sælge en bolig. Jeg er selv født og opvokset i Sorø, og senere har jeg flyttet min base til Slagelse. Nu bor jeg i Kirke Stilling lidt udenfor Slagelse med min mand Erik og vores to døtre, Isabella og Emma. Som beboer og ejendomsmægler i Sorø og Slagelse kan jeg tilbyde dig den bedste vejledning ift. boligmarkedet lige her i Slagelse og Sorø. Jeg går meget op i netværk og er både med i det lokale Landsbyernes Erhvervsnetværk samt BNI Slagelse.

Har du en bolig der skal sælges i Slagelse eller Sorø kommune, uanset om det er en villa, rækkehus, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig eller et lille landbrug, så kontakt mig for en vurdering og en snak om hvordan vi bedst muligt sammen får solgt din bolig.

Følg os

Solgt på kun 3 måneder

Hanne har hele vejen igennem været super professionel, seriøs og meget behagelig at arbejde sammen med. Hendes energi og venlighed har gjort at mit hus blev solgt på kun 3 mdr. . . Efter at have været til salg hos anden mægler i 9 mdr uden en eneste fremvisning . Jeg sender mine allerbedste anbefalinger til Hanne fra Min Bolighandel.

Inger fra Møllebakken 27, Slagelse.

Meget ihærdig med fremvisninger

Vores lejligheden var til salg i 6 måneder uden at der skete noget, men da Hanne fra Min Bolighandel overtog salgsarbejdet så skete der noget. Det tog ca. 4 måneder i et svært marked, hvor Hanne varmeget ihærdig med fremvisninger og efterfølgende kontakt til eventuelle købere. Efter hver fremvisning var der en telefonsnak, hvor vi fik at vide hvad der havde været talt om, både positive og negative ting. Ligledes er hvert spørgsmål, vi måtte have i forbindelse med handlen, blevet besvaret yderst professional. Kan kun anbefale Hanne

Søndermarksvej 15, 1. th, Peter Meyland

Derfor kan vi anbefale Hanne Steenberg, Min Bolighandel.

Hanne Steenberg har været en faglig dygtig og realistisk mægler ifm salg af vor bolig.Vi var på forhånd lidt skeptiske, da vi ikke kendte firmaet. Et mæglerfirma uden butik og avisannoncer, men tvivlen blev gjort til skamme. Det er på nettet det sker samt personlig engagement. Tidligere har vi hos andre mæglere, været tvungen til at betale et stort beløb, til udarbejdelse af prospekt, special avisannoncer/foto og kampagne - penge ud ad vinduet. Vi havde et givtigt vurderingsmøde, hvor vi fik helt konkrete input til forbedringer for salg af boligen samt en rigtig salgspris. Disse blev udført og boligen sat til salg. Helt fra start var der stor interesse for boligen, som udmundede i et hurtigt betinget salg. (Køber skulle også have solgt sit, så derfor ialt lidt over 4 mdr.)Hanne har været saglig/professionel/hurtig til at følge op hos interesserede købere, samt i hendes tilbagemeldinger til sælger/mig. Vi føler at have været i de sejeste hænder mht salg af vor bolig og kan virkelig anbefale Hanne (set ud fra kontakt med andre mæglere i køb og salgssituation) Vi valgte faktisk også at anvende Hanne som boligrådgiver ved køb af vort nye hus, hvilket også var en fordel/succes. Hun har tjek på sagerne.De bedste anbefalinger fra Marianne og Mads

Sælgere af Byvangen 20

BRUG HANNE...... andet kan jeg ikke sige.

Skal du/i sælge, og ønsker en nærværende yderst kompetent ejendomsmægler, så er det Hanne i skal vælge. Ikke nok med at Hanne er sød, så har hun forståelse for DIG, og er realist i forhold til din ejendom. Hun ved hvad hun skal lægge vægt på ved salg, og forstår markedet. Hele vejen igennem, fra vurdering til salg er yderst professionel. Noget af det som jeg lægger vægt på som sælger, er at billeder svarer overens med virkeligheden, og det gør Hanne også. Hendes bagland som er hende behjælpelig med forløbet, er lige så kompetente som Hanne selv, og man er aldrig i tvivl om hvor langt man er i processen. God sælger information er alfa omega, og det får i hos hende. Og så er prisen MEGET Fair. Jeg har solgt 2 huse gennem Hanne, begge solgt inden for 1 1/2 mdr. Vælger uden tvivl Hanne igen næste gang det bliver aktuelt.

Søholm 2, 4180 Sorø

Min Bolighandel Slagelse og Sorø

Din Personlige Ejendomsmægler | Udlejning

2298 7488
hanne@minbolighandel.dk

Følg os på Facebook
Følg os på Instagram

'
Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision