Køberrådgivning

Min Bolighandel tilbyder køberrådgivning

Når du vælger Min Bolighandel som købermægler, bestemmer du selv i hvilket omfang vi skal hjælpe dig (Totalpakken og Ekspeditionspakken gælder ved køb af ejerlejligheder, villaer eller rækkehuse. Dog undtaget boliger der koster mere end kr. 10 mio., hvor individuelle priser aftales).

HUSK RÅDGIVERFORBEHOLD INDEN DU UNDERSKRIVER KØBSAFTALEN

"Købers underskrift på nærværende købsaftale er betinget af købers rådgivers godkendelse af handlen i sin helhed. Indsigelser skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest 4 hverdage efter at købsaftalen er kommet frem til købers rådgiver med købers underskrift."

Totalpakken
Gennemgang af alle papirer, rådgivning om købsaftalen, prisen, servitutter, lokalplaner, evt. tilstandsrapport og forsikringstilbud, tillæg til købsaftale med eventuelle indsigelser samt alle sædvanlige ekspeditioner, herunder korrespondance med sælgers ejendomsmægler, bank, ejerforeningen/grundejerforeningen. Oprettelse og anmeldelse af elektronisk skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelsen, sikring af at købesummen først frigives til sælger når alle betingelser er opfyldt.

Ekspeditionspakken
Omfatter Totalpakken men uden rådgivning.

Andelsboligpakken
Andelsboligpakken omfatter gennemlæsning af købsaftalen, tilhørende dokumenter samt rådgivning. Endvidere hele den efterfølgende ekspedition samt vejledning.

Tilkøb af besigtigelse og forhandling
Omfatter besigtigelse af boligen i forbindelse med 2. gangs fremvisning, med henblik på forhandling med sælgers ejendomsmægler.

Kontakt din lokale Min Bolighandel mægler, evt. via nedenstående formular, og få en fast pris på vores rådgivningsydelser. 

Sikkerhed

Din sikkerhed

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE) følger vi med i branchen, så vores kunder altid er sikret optimal rådgivning ved både køb og salg. Medlemskabet er desuden din tryghed for at vores forretning har den fornødne ansvar- og garantistillelse.

**Uafhængig realkreditfinansiering**

Skal du optage kreditforeningslån i forbindelse med købet, anbefaler vi at tage en gratis og uforpligtende snak med et af banker og kreditforeninger uafhængigt firma, der er specialiseret i kreditforeningslån. Min Bolighandel kan stå inde for Stubkjær & Nielsen Realkreditrådgivning,

Få din egen byggesagkyndige vurdering af huset

Få en byggeteknisk gennemgang af huset og rådgivning om muligheder for om-/tilbygning. Min Bolighandel samarbejder med Arkinaut Arkitekt- og byggerådgivning.

Bestil køberrådgivning

Vi kontakter dig og aftaler nærmere omkring rådgivning af dit boligkøb og naturligvis en fast pris for vores services.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'