Køberrådgivning

Gør livets største køb til dit bedste - Køb af bolig er en stor økonomisk beslutning, og der er meget, man skal have styr på. Med en køberrådgiver fra Min Bolighandel, får du en professionel og erfaren ekspert ved din side. Vi lever og ånder, for at gøre det svære nemt for dig som køber og minimerer risikoen for grimme overraskelser senere i livet. Vi tilbyder køberrådgivning, hvor vi gennemgår alle dokumenter i forbindelse med din handel og rådgiver dig til den bedste købsaftale.

En købsaftale er ikke en aftale, før den er skrevet under af begge parter. Derfor er det vigtigt, at få sælgers underskrift hurtigst muligt. Så længe sælger ikke har skrevet under, kan boligen sælges til anden side. Dette kan presse dig til at underskrive købsaftalen inden du 100% har fundet, læst og forstået alle aspekter og dokumenter i sagen. Husk derfor ALTID at tage rådgiverforbehold, inden du underskriver købsaftalen:

"Købers underskrift på nærværende købsaftale er betinget af, at købers rådgiver godkender handlen i sin helhed. Indsigelser skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest 5 hverdage efter at købsaftalen er kommet frem til købers rådgiver med begge parters underskrift"

Totalpakken giver dig køberrådgivning af højeste kvalitet og dækker alt, hvad du kunne have brug for at vide. Pakken indeholder:
 • rådgivning om købsaftalen, pris, servitutter og lokalplan mv.,
 • gennemgang af alle dokumenter,
 • indhentelse af evt. supplerende forsikringstilbud,
 • udarbejdelse af tillæg til købsaftale med eventuelle indsigelser,
 • korrespondance med sælgers ejendomsmægler og bank,
 • oprettelse og anmeldelse af skøde,
 • udarbejdelse af refusionsopgørelsen,
 • sikring af, at købesummen først frigives når alle betingelser er opfyldt

 

Ekspeditionspakken er for dig, der er fortrolig med ejendomshandler. Pakken indeholder:
 • oprettelse og anmeldelse af skøde,
 • udarbejdelse af refusionsopgørelsen,
 • sikring af, at købesummen først frigives når alle betingelser er opfyldt.

 

Andelsboligpakken dækker de specielle forhold, som gør sig gældende i forbindelse med køb af en andelsbolig. Pakken indeholder:
 • rådgivning om købsaftalen, pris, servitutter og lokalplan mv.,
 • gennemgang af alle dokumenter,
 • korrespondance med sælgers ejendomsmægler, bank og andelsforeningen samt administrator,
 • udarbejdelse af tillæg til købsaftale med eventuelle indsigelser.

 

Hvis du ønsker, kan vi også tilbyde assistance med:

Besigtigelse, hvor vi besigtiger boligen og giver dig vores uforbeholdne vurdering. Med baggrund i mange års erfaring som ejendomsmæglere, får du her en saglig vurdering af såvel boligen, området, potentialet og eventuelle risici. 

Prisforhandling, vi kender modpartens tricks og kan nemmere holde hovedet koldt i en forhandlingssituation. Vi hjælper dig med at forhandle frem til den bedste og helt rigtige købspris. Uanset om vi sparer dig for 30.000 kr. eller 250.000 kr., er prisen for vores forhandling altid efter fast aftale.

 

Din tryghed i fokus - For os er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE) følger vi med i branchen og har ansvarsforsikring samt garantistillelse til sikkerhed for, at du får en ordentlig og tryg rådgivning.

        

Bestil køberrådgivning

Vi kontakter dig og aftaler nærmere omkring rådgivning af dit boligkøb og naturligvis en fast pris for vores services.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.