Køberrådgivning

Min Bolighandel tilbyder køberrådgivning

Når du vælger Min Bolighandel som købermægler, bestemmer du selv i hvilket omfang vi skal hjælpe dig (Totalpakken og Ekspeditionspakken gælder ved køb af ejerlejligheder, villaer eller rækkehuse. Dog undtaget boliger der koster mere end kr. 10 mio., hvor individuelle priser aftales).

 

Husk rådgiverforbehold inden du underskriver købsaftalen!

"Købers underskrift på nærværende købsaftale er betinget af købers rådgivers godkendelse af handlen i sin helhed. Indsigelser skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest 4 hverdage efter at købsaftalen er kommet frem til købers rådgiver med køber og sælgers underskrift."

 

Totalpakken: Kr. 7.500 inkl. moms

Gennemgang af alle papirer, rådgivning om købsaftalen, prisen, servitutter, lokalplaner, evt. tilstandsrapport og forsikringstilbud, tillæg til købsaftale med eventuelle indsigelser samt alle sædvanlige ekspeditioner, herunder korrespondance med sælgers ejendomsmægler, bank, ejerforeningen/grundejerforeningen. Oprettelse og anmeldelse af elektronisk skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelsen, sikring af at købesummen først frigives til sælger når alle betingelser er opfyldt.

 

Ekspeditionspakken: Kr. 5.000 inkl. moms

Omfatter Totalpakken men uden rådgivning.

 

Andelsboligpakken: Kr. 4.000 inkl. moms

Andelsboligpakken omfatter gennemlæsning af købsaftalen, tilhørende dokumenter samt rådgivning. Endvidere hele den efterfølgende ekspedition samt vejledning.

 

Tilkøb af besigtigelse eller prisforhandling: Kr. 3.500 inkl. moms

Omfatter besigtigelse af boligen i forbindelse med 2. gangs fremvisning, med henblik på forhandling med sælgers ejendomsmægler.

 

Uafhængig finansiel rådgivning

Skal du optage lån i forbindelse med købet, anbefaler vi at tage en gratis og uforpligtende snak med et af banker og kreditforeninger uafhængigt firma, der er specialiseret i kreditforeningslån. Min Bolighandel kan stå inde for BoFinans

Læse mere her: www.bofinans.dk

Kontakt Min Bolighandel på 70 254 264 eller kontakt@minbolighandel.dk

Sikkerhed

Din sikkerhed

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE) følger vi med i branchen, så vores kunder altid er sikret optimal rådgivning ved både køb og salg. Medlemskabet er desuden din tryghed for at vores forretning har den fornødne ansvar- og garantistillelse.

 

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.