Det siger vores kunder

Køberrådgivning

Mange tak for din hjælp Preben. Du har været med til at gøre vores huskøb til en god oplevelse og vi sidder tilbage med en god mavefornemmelse. Det er ekstra vigtigt nu hvor vi ender med at købe et hus, der ikke er bygget endnu. Du får de allerbedste anbefalinger herfra os. Da vi valgte MIN BOLIGHANDEL og dig som KØBERRÅDGIVER var vi faktisk ”gået død og i vildrede”. Uanset hvilket hus vi kiggede på var vi i tvivl og manglede rådgivning. Din ærlighed, spørgsmål til vores ønsker og behov o.m.m er årsagen til, at vi nu har fundet vores nye hus og føler os trygge.

Thyra og Michael

Jeg har kun ros til Hanne fra Min Bolighandel.

Hanne har hele vejen igennem været super professionel, seriøs og meget behagelig at arbejde sammen med. Hendes energi og venlighed har gjort at mit hus blev solgt på kun 3 mdr. . . Efter at have været til salg hos anden mægler i 9 mdr uden en eneste fremvisning . Jeg sender mine allerbedste anbefalinger til Hanne fra Min Bolighandel.

Inger

Baunebjergvej 285, 3050 Humlebæk

Susanne Søgaard fra Min Bolighandel fandt de helt rigtige købere til vores store dejlige hus i Humlebæk. Susanne tog udgangspunkt i husets rummelighed og fandt en familie, med behov for både kontor, børne- og mange gæsteværelser; Susanne solgte såvel huset som vores skønne område til en by-familie fra Frederiksberg og sørgede for et møde med os alle, for at få handlen helt på plads. På hyggelig og rolig vis fik vi en god aftale i stand for alle parter, så stor ros til Susanne herfra.

Mogens Grunnet & Marianne Qvist

Teglgårdsvej 307, Humlebæk

Det har været en fornøjelse at lære Susanne Søgaard fra Min Bolighandel at kende, og en fornøjelse at møde hendes salgsiver og gåpåmod med at sælge min lejlighed. Nu er det jo ikke jordens allerstørste opgave at sælge en lejlighed i Humlebæk, men Susanne solgte på den lovede tid, og hun gav mig positive meldinger hele tiden. At hun så solgte til ”næsten” prisen, skal man jo heller ikke kimse af. Det var en super lejlighed, som Susanne fik shinet flot op. Også køber var ude for hendes særdeles søde og kærlige gebærden. Susanne har en varm og meget personlige fremtræden.

John Hoffmann

Teglgårdsvej 385, 3050 Humlebæk

Susanne Søgaard fra Min Bolighandel fik solgt min lejlighed i Humlebæk på få uger. Det gav mig mulighed for at købe min nye bolig i Jylland, og derved undgå en lang periode med dobbelt boligudgift. Handlen af min bolig forløb nemt for mig, og Susanne var engageret igennem hele forløbet. Derfor kan jeg varmt anbefale, at tage en snak med Susanne, hvis du skal sælge bolig i området.

Karen Søndergaard

Super billig mægler til samme standard

Vi har netop solgt vor lejlighed i Åparken. Vi har før solgt 5 boliger og har betalt mange hundrede tusinder for det. Troede ikke at en superbillig mægler gjorde det til samme standart. MEN jeg vil sige at det til dato har været den bedste og letteste handel med Lars fra Min Bolighandel!. Fin service hele vejen igennem lige til det sidste - "pænt farvel, og alt det bedste fremad".

Sælger af Åparken 6,1, 8000 Aarhus C

Styr på detaljerne

Vi takker for en virkelig god oplevelse med både køb og salg via Min Bolighandel Aarhus/ v. Lars Nielsen. Der har ikke været en finger at sætte på noget som helst og vi har hele tiden følt os godt informerede, at der har været styr på alle detaljerne osv. :-)

Susanne og Rune, købere og sælgere

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.