Om Min Bolighandel

Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi.

Min Bolighandel har minimale udgifter til lokaler, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere.

Min Bolighandel har mæglere på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi er derfor klædt på til boligsalg i hele Danmark, men tager forbehold for at der kan være områder hvor vi ikke har en lokal mægler. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening er Min Bolighandel ApS fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser. Forsikringen, som omfatter ansvarsforsikring og garanti på kr. 2.500.000, er tegnet gennem Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. 70 11 20 20. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

”Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnetfor Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Politik for beskyttelse af personoplysninger

Alle oplysninger om brugerne, som brugerne meddeler Min Bolighandel ApS, behandles fortroligt, og videregives ikke til tredjemand ud over det omfang, der kræves for at gennemføre en handel. Min Bolighandel ApS forbeholder sig dog ret til at videregive oplysningerne i det omfang, det kræves af lovgivningen, offentlige myndigheder eller domstolene. Min Bolighandel ApS vil således alene gøre brug af oplysningerne til interne formål i Min Bolighandel ApS eller hermed forbundne selskaber. Min Bolighandel ApS forbeholder sig dog også ret til at anvende oplysningerne i anonymiseret form, eksempelvis i forbindelse med markedsføring, brugerundersøgelser, vejledninger med videre.

 

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Min Bolighandel ApS videregives til den ejendomsmægler der har med den respektive sag at gøre. Udover dette videregives eller sælges oplysningerne på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

 

 

 

Som registreret hos Min Bolighandel ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Min Bolighandel ApS via e-mail: kontakt@minbolighandel.dk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

På minbolighandel.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på minbolighandel.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere minbolighandel.dk.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.