Om Min Bolighandel

Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi.

Min Bolighandel har minimale udgifter til lokaler, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere.

Min Bolighandel har mæglere på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi er derfor klædt på til boligsalg i hele Danmark, men tager forbehold for at der kan være områder hvor vi ikke har en lokal mægler. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening er Min Bolighandel ApS fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser. Forsikringen, som omfatter ansvarsforsikring og garanti på kr. 2.500.000, er tegnet gennem Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. 70 11 20 20. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

”Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Min Bolighandel Koncept | Cvr.nr.: 40609040 | Kirke Værløsevej 16, 3500 Værløse

 

Hvorfor Min Bolighandel?

Fordi du hos Min Bolighandel får solgt din bolig med den fulde ydelse af service, herunder fremvisning af din bolig, men til et fast lavt salær. Med andre ord, vi sparer dyre butikslokaler og andre faste omkostninger - du sparer på salæret...

Endvidere får du hos Min Bolighandel en mægler hvor du i hele salgsprocessen har en dialog om udviklingen samt en mægler hvor faglighed, etik og moral er nøgleordene for videreudvikling af selskabet.

Min Bolighandels forretningsidé bygger på begrænsning af selskabets udgifter, hvilket giver mulighed for at tilbyde boligsælgere salg af boligen til et salær som er væsentligt under det normale.

Min Bolighandel har ingen butik på et dyrt handelsstrøg – minbolighandel.dk er butikken. Annoncering foretages på nettet.

Tiden er løbet fra annoncering i aviser og det eneste man opnår som boligsælger er at profilere ejendomsmægleren samt betale et skjult salær.

Hvad gør du?

Går du i overvejelser om salg af din bolig, så kontakt Min Bolighandel for en uforpligtende salgsvurdering. Vurderingen vil naturligvis foregå i din bolig og vare imellem 20 minutter og 2 timer. Vi taler på uformel vis om markedet og mulighederne. Er der ting ved boligen, som Min Bolighandel med fordel ser kan gøres inden et salg, drøftes dette også. Efter vurderingen afholder vi endnu et møde, hvor salgsbudget og formidlingsaftale gennemgåes.

Min Bolighandel vil også her fremlægge en plan for boligsalget, bl.a. vedr. afholdelse af Åbent Hus arrangementer.

Ring allerede nu for aftale om en vurdering på tlf. 70 25 42 64, eller send en mail til os på kontakt@minbolighandel.dk og du vil snarest blive kontaktet.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Hvad får du for pengene?

Klar til salg

 • Min Bolighandel giver dig en professionel vurdering af boligens pris på baggrund af vores erfaring på boligmarkedet og områdets salgspriser.
 • Vi beregner dit salgsprovenu, så du kender din økonomiske situation efter salg.
 • Min Bolighandel rådgiver dig med hensyn til fremskaffelse af lovpligtige rapporter og energimærkning i salgsprocessen.
 • Vi giver gode råd om, hvorledes boligen præsenteres bedst muligt, så potentielle købereføler sig velkomne.
 • Vi bestiller fotograf og tekstforfatter, så der bliver taget billeder og lavet en beskrivelse, som fremhæver din boligs særlige kvaliteter.
 • Vi udarbejder en detaljeret salgsopstilling, der præsenterer din bolig på en attraktiv måde, der lever op til de gældende krav.

Salgsprocessen

 • Min Bolighandel sørger for at boligen bliver markedsført og præsenterer sig for potentielle købere.
 • Vi fremviser din bolig for interesserede købere og afholder åbent-hus arrangementer efter aftale med dig. Du får en tilbagemelding efter hver fremvisning og åben hus.
 • Vi forhandler købstilbud på din bolig, så du opnår den bedste pris og de bedste vilkår. Er der mere end én køber vejleder vi omkring mulighederne for budrunde.
 • Min Bolighandel udarbejder den købsaftale, som besegler aftalen mellem køber og sælger. Vi vejleder dig om betydningen af købers fortrydelsesret og eventuelle forbehold i købsaftalen.
 • Min Bolighandel sikrer, at handlen berigtiges når fortrydelsesretten er udløbet og udarbejder alle nødvendige dokumenter.
 • Vi sikrer, at køber indbetaler eller stiller garanti for købesummen.

Overdragelsen

 • Min Bolighandel tilbyder at stå for at overdrage nøglen til den nye ejer.
 • Vi tilbyder også at sørge for aflæsning af boligens forbrugsmålere på overtagelsesdagen sammen med nye ejer.

Hos os får du hele pakken med bolighandel fra A-Z.

 • Professionel fotograf og tekstforfatter.
 • Fremvisning og åbne huse.
 • Før- og eftersagsbehandling.
 • Bred annoncering på internettet (bl.a. minbolighandel.dk, boligsiden.dk, boliga.dk, home.dk, danbolig.dk, edc.dk, nybolig.dk, facebook.dk osv.)
 • Afstemning med de store køberkartoteker og søgeagenter.
 • Salg, forhandling og udarbejdelse af dokumenter.
 • Overdragelse af nøgler til den nye ejer samt aflæsning og ejerskifte registrering til forsyningsselskaber.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.