Vi søger efter skarpe praktikanter og trainees

Endelig åbner Min Bolighandel døren for dig, der drømmer om at blive ejendomsmægler – søg ind hos os – vi leder landsdækkende efter skarpe praktikanter og trainees.

Kan du se dig selv i rollen, hvor du hjælper mennesker igennem en af de største handler igennem livet, elsker du at opretholde et højt fagligt niveau og at have friheden til selv at styre din tid? Måske har du altid vidst, at du ville være ejendomsmægler eller du er måske nysgerrig på, hvordan en hverdag som mægler ser ud, og har lyst til at prøve kræfter med jobbet?

Vi tilbyder nu muligheden for at deltage i et forløb, enten som praktikant i 12 el. 20 uger i forbindelse med finansøkonom/finansbacheloruddannelsen eller som trainee i et 2-årigt uddannelsesforløb.

Min Bolighandel er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, som kombinerer høj kundetilfredshed med en moderne og smart måde at drive mæglerforretning på. Igennem 10 år er vi vokset støt, og mange af vores erfarne mæglere er lokalt klar til at modtage enten praktikanter eller trainees.

Vil du være med?

Kontakt din lokale Min Bolighandel Mægler for at høre om de muligheder der er for, at du kan komme i praktik eller få en traineeplads i dit nærområde: https://minbolighandel.dk/kontakt/

Tøv ikke med at give os et kald, vi vil så gerne høre fra dig!

Efter velgennemført traineeuddannelse vil vejen være banet for dig, som enten ansat, partner eller indehaver/franchisetager.

Mød en Min Bolighandel forretning 

I videoen nedenfor kan du se en kort præsentation af en af vores forretninger...

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'