Min Bolighandel

Din Personlige Ejendomsmægler | Bliv franhisetager
 
Jylland/Fyn: Lars Nielsen 2425 0784
lars@minbolighandel.dk
 
Sjælland: Simon Christensen 5133 4060
simon@minbolighandel.dk

 

'

BLIV SELVSTÆNDIG EJENDOMSMÆGLER HOS EN MODERNE OG VOKSENDE MÆGLERKÆDE

Drømmer du om at blive selvstændig?

Uanset om de ønsker bedre balance mellem familieliv og arbejde, eller at skabe din egen forretning med gode indtjeningsmuligheder, eget varelager og mulighed for at opbygge goodwill - så har du chancen her.
Min Bolighandel har eksisteret siden 2011 og har i dag mere end 30 forretninger.

Min Bolighandel kan bl.a. tilbyde dig

Noget af det Konceptet tilbyder er:

 • Indtjening, som modsvarer din indsats
  Ingen faste franchiseafgifter til konceptet.Først når du sælger og skaber omsætning, bidrages til konceptet
 • Lave opstartsomkostninger
  Det er vigtigt at du har mest mulig til at få forretningen i gang, derfor har vi valgt at have lave opstartsomkostninger
 • Ejerskab af varelager og goodwill
 • Attraktiv SoMe branding via inhouse marketingstrateg
 • Høj grad af frihed mht. butik/kontor, åbningstider
 • Adgang til Min Bolighandels boligsystem, mails, hosting, annoncesystemer
 • Fælles markedsføringskampagner til både tryk og SoMe
 • Adgang til vores servicecenter, som tilbyder sagsbehandling både før-/ eftersalg, købsaftale og skøder
 • Deltagelse i sociale arrangementer såvel som mere faglige ERFA-grupper og netværksmøder
 • Stordrift på flyers, reklameartikler m.m.
 • Lukrative vilkår for opstart af flere forretninger

Som ejendomsmægler hos os, kan du vælge, alene at fokusere på markedsføring samt kommisionerings- og salgsfaserne og lade servicecentret varetage de mere administrative opgaver.

Vi vil selvfølgelig også gerne fremhæve det gode sammenhold der er alle franchisetagere imellem. Her er mulighed for deltagelse i workshops og få input og inspiration til udvikling af forretningen, ERFA mv. Du får desuden kollegaer, der kan træde til i forbindelse med ferie.

Hvad koster det at komme i gang

Det er naturligvis individuelt i forhold til hvad man ønsker af markedsføring mv., vi har en stribe eksempler og budgetforslag til en opstart. 

Bedre indtjening, samme arbejde… men hvad kan du forvente?

Egen indsats og ambitionsniveau er naturligvis meget bestemmende for indtjening og resultat.
Men mange af vores mæglere har nøgletal i niveau af nedenstående:

 • 23-35 solgte boliger + 10-15 køberrådgiversager pr. år.
 • Omsætning kr. 1.450.000
 • Omkostninger kr. 625.000
 • Løn / overskud kr. 825.000

Hør hvad Michelle fra Sønderborg (startede sommeren 2019) har at sige om hendes opstart i kæden:

 

Jeg valgte at blive selvstændig hos Min Bolighandel for at slippe for alle de mange regler og begrænsninger der ofte er i de store kæder.

Her efter 6 år er jeg stadig rigtig glad for min beslutning, det er en kæde med ”højt til loftet”, plads til forskellighed og selvstændighed og samtidig en kæde hvor man har mulighed for at sparre med kollegaer. Det er dejligt at det er en ret flad organisation, da man på den måde nemmere bliver hørt og lyttet til af ledelsen.

Hanne, Min Bolighandel Slagelse

Valget var slet ikke svært… med nogle tidligere ansættelser, hvor tillid ikke var hverdag og fleksibilitet var ikkeeksisterende… faldt valget ret hurtigt på Min Bolighandel. Det store skridt i, at være selvstændig er vitterligt et stort skridt. Men når man så finder et koncept, hvor man kan få lov til, at styre hverdagen helt som man selv ønsker, samtidig med at have et set up med et fantastisk servicecenter og skønne kollegaer… så var det hele pludselig ret simpelt. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt og jeg syntes det er lækkert, at kunne være selvstændig i et koncept, hvor elasticiteten er enorm – her kan man være sig selv, hvilket også afspejler sig overfor vores kunder og afslutningsvis i vores succes.

Michelle, Min Bolighandel Sønderborg

Min Bolighandel Konceptet passer perfekt til min profil. Jeg behøver ikke bruge tid eller økonomi på forretnings- eller kontor lokaler, men arbejder hjemmefra.
Det betyder jeg hurtigt kan være hos kunden – uden at skulle tænke over bemanding af et kontor i ”åbningstid”. Friheden der følger med er det vigtigste. Når jeg ikke har aftaler kan jeg klare andre opgaver – eller holde fri til golf og familietid. Afkastet fra det enkelte salg er stort og det er rart at jeg kun har udgifter til konceptet når jeg laver omsætning i stedet for store faste udgifter.
Som ejendomsmægler og indehaver i Min Bolighandel kan jeg tilbyde mine kunder en mere personlig tilgang til deres boligsalg – og være mere tilstedeværende og tilgængelig, da jeg kan tåle ikke at have mange boliger til salg ad gangen. Det mærker kunderne!

Kenneth Frost, Min Bolighandel Holbæk

Jeg valgte Min Bolighandel da jeg så at konceptet bød på noget andet end de større kæder og jeg efter at have været en del af de større kæder ønskede at gøre tingene på en lidt anden måde og gøre det meget personligt og lokalt til gavn for mine kunders oplevelse af en bolighandel, og det har jeg fået ved at være en del af Min Bolighandel. Jeg er som franchise tager særligt glad for at jeg selv har indflydelse på min dagligdag og kan planlægge den som jeg ønsker og ikke er tvunget til at have et kontorlokale fysisk åbent – det giver en kæmpe frihed som jeg værdsætter og som jeg er sikker på kommer mine kunder til gavn da jeg dermed er mere fleksibel på skæve tidspunkter.

Michele, Min Bolighandel Herlev

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne – vi garanterer fuld diskretion.

Jylland/Fyn:
Lars Nielsen
tlf.: 2425 0784
mail: lars@minbolighandel.dk

Sjælland:
Simon Christensen
tlf. 5133 4060
mail: simon@minbolighandel.dk