Min Bolighandel giver dig en gratis salgsvurdering

Går du i overvejelser om salg af din bolig, så kontakt Min Bolighandel for en uforpligtende salgsvurdering.

Vurderingen vil naturligvis foregå i din bolig og varer typisk imellem  45 minutter og 2 timer. Vi taler på uformel vis om markedet og mulighederne for det bedste salg. Er der ting ved boligen, som Min Bolighandel med fordel ser kan gøres inden et salg påbegyndes, drøftes dette også. Efter vurderingen afholder vi endnu et møde, hvor salgsbudget og formidlingsaftale gennemgåes.

Min Bolighandel vi også her fremlægge en plan for boligsalget, bl.a. vedr. afholdelse af Åbent hus arrangementer.

Ring allerede nu for aftale om en vurdering på tlf. 70 254 264 eller send en mail til kontakt@minbolighandel.dk, du kan også benytte formularen her på siden - og du vil snarest blive kontaktet.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

"Vi solgte på kun 8 dage"

Min bolig blev solgt på bare 8 dage, til prisen. Min Bolighandel har hele vejen igennem været super behjælpelig og altid til at få fat på, både på mail og telefon. Det er dejligt at møde en ejendomsmægler, som vil sælgeren det bedste, og samtidig er fair over for køber.

Se alle boliger til salg