Overvejer du at sælge din bolig?

Vi står klar til at servicere dig med en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor du får:

  • en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi
  • lejlighed til at fortælle om dine forventninger til salg
  • en beregning af dit overskud ved salg
  • udførlig information om alle bolighandlens faser
  • forslag til, hvordan du gør boligen salgsklar

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Salgsvurdering

Går du med nye boligdrømme, og overvejer derfor at sælge din nuværende bolig, er du landet det helt rette sted. Vi står altid klar til at give dig en gratis og fuldstændig uforpligtigende salgsvurdering. Det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og derfor er det nødvendigt at få en ordentlig salgsvurdering, inden beslutningen bliver truffet. Lige her kan du læse mere om, hvad vi tilbyder af salgsvurdering og hvordan det kan hjælpe dig på vej til din nye drømmebolig.

Hvad indeholder en salgsvurdering fra Min Bolighandel?

Vi tilbyder salgsvurderinger, der indeholder en grundig og kvalificeret vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi. Samtidig får du mulighed for at fortælle om dine forventninger til salget, og derudover tilbyder vi også en beregning af dit overskud ved et evt. salg. Du får altså alt den vejledning, du har brug for, for at træffe den rigtige beslutning for dig. Vi tilbyder også udførlig information om alle bolighandlens faser, så du kan følge med i hele processen samt forslag til, hvordan du gør boligen salgsklar. En salgsvurdering fra os er gratis og uforpligtigende, og den vil med garanti give dig et bedre indblik i hele processen bag et hussalg.

Effektiv annoncering giver dig et hurtigere salg

Vi har mange års erfaring indenfor boligmarkedet, og derfor ved vi også, hvad der skal til for, at din bolig får et effektivt og hurtigt salg. Efter en gratis salgsvurdering, sørger vi for, at din bolig får annonceringer på alle relevante platforme og hjemmesider for boligsalg. Heriblandt kommer din bolig op på hjemmesider som boligsiden.dk og boliga.dk. Vores samarbejdspartnere og kollegaer i branchen sikrer din bolig endnu højere synlighed, og du får således også eksponeret din bolig på Danbolig, Home og Nyboligs hjemmesider.

Digital markedsføring er vejen frem

Vi kan ikke komme udenom de mange fordele ved digital markedsføring. Tiden er for længst løbet fra annoncering i vinduesdisplayet og i aviserne. De fleste boligkøbere findes på nettet, og derfor skal vi også møde dem lige der. Siden 2007 har vi alene fokuseret på onlineannoncering. Dermed har vi opnået stor erfaring og vi tilbyder en bred, anderledes og spændende annoncering på internettet.

Vil du gerne have, at din bolig skal have ekstra synlighed og digital markedsføring, kan vi også tilbyde den nyeste markedsføring med bl.a. video, drone, virtual staging og intelligent SoMe.

Kontakt din lokale Min Bolighandel Mægler om en salgsvurdering

Så går du og overvejer et salg af din bolig, så tøv endelig ikke med at kontakte din lokale Min Bolighandel Mægler om en salgsvurdering. En salgsvurdering giver dig et overskueligt overblik over din boligs markedsværdi og forventede salgspris. Få en salgsvurdering ganske gratis ved at kontakte os på telefon eller mail. Du kan også udfylde kontaktformularen lige herunder på denne side, så kontakter vi dig ang. en salgsvurdering. Din lokale Min Bolighandel Mægler vil herefter aftale et personligt møde hjemme hos dig på det tidspunkt, der passer dig bedst. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende for dig.

 

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.