Sådan sælger vi din bolig

Hos Min Bolighandel oplever du kvalificerede og engagerede mæglere med et stort lokalkendskab. Vi hjælper dig med et trygt og hurtigt salg af din bolig. Hos os er det samme ejendomsmægler igennem hele salgsforløbet, hvor vi på den måde sikre en personlig bolighandel med fokus på god service.

Boligvideo, VR, SoMe og meget mere

Tiden er løbet fra annoncering i vinduesdisplay og avis. Boligkøberne er i dag på nettet. Siden 2011 har vi alene fokuseret på onlineannoncering, hvor vi tilbyder en bred, anderledes og spændende annoncering online. Vi tilbyder de nyeste annonceprodukter, så skal din bolig have ekstra opmærksomhed, kan vi bl.a. tilbyde markedsføring med video, drone, virtual staging og SoMe. Nedenstående er blot et lille udpluk. Din lokale Min Bolighandel mægler kan hjælpe og rådgive om hvad der er bedst for netop dit boligsalg.

3D Walkthrough

Hold åbent hus 24 timer i døgnet med vores realistiske 3D walkthrough-præsentation, der giver potentielle købere en professionel rundvisning, mens de sidder trygt hjemme bag skærmen

Videopræsentation

En video siger mere end 1000 ord! Og gennem en videopræstenation af din bolig, kan potientielle købere hurtigt danne sig et godt overblik over din boligs værdier

Unik boligpræsentation

Kombinerer billeder af boligen i dag med inspirationsbilleder fra lignende rumtyper, understøttet af fængende artikler og konkrete priseksempler. Side for side får interesserede købere idéer til, hvordan udvalgte rum kan moderniseres og forvandles.
 

Få en gratis og uforpligtigende salgsvurdering

Det første step til at sælge din bolig er at få en salgsvurdering. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtigende salgsvurdering for at give vores kunder den bedste start og det bedste grundlag for vores samarbejde. Vores dygtige mæglere er klar til at vejlede dig til at træffe de rigtige beslutninger ift. salget af din bolig.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'