Salær, markedsføring og professionel fotograf

Villa, rækkehus & fritidshus - kr. 65.000

          Ejerlejlighed - kr. 48.000

Andelsbolig - kr. 40.000

Mød Min Bolighandel Vesterbro og Valby

Velkommen til Min Bolighandel Vesterbro & Valby. En ejendomsmægler, der er ekstrem kundeorienteret og serviceminded som vægter kundekontakt højt og kender lokalområdet ud og ind – da jeg selv bor på Vesterbro. Mit navn er Nicolas Morille, og jeg er indehaver og ejendomsmægler af Min Bolighandel Vesterbro & Valby. Jeg har flere års erfaring som ejendomsmægler og bankrådgiver hvorfor du er de tryggeste og bedste hænder når du sætter til salg hos mig. Jeg tager mig af alle handelens facetter fra A til Z og gør en dyd ud af at være din personlige ejendomsmægler.

En lokal ejendomsmægler

Det er en kæmpe fordel at have en ejendomsmægler, der kender lokalområdet, hvor du skal købe eller sælge en bolig. Jeg er selv opvokset på Vesterbro og bor her i dag sammen med min kæreste og datter. Jeg har desuden boet i Valby som grænser op til netop Vesterbro og Frederiksberg. Som beboer i byen kan jeg tilbyde dig den bedste vejledning ift. boligmarkedet som jeg netop har fulgt siden barnsben. Jeg benytter mig selv af bydelens mangfoldighed, de grønne arealer, de mange gode spisesteder samt havnebadet om sommeren når vejret tillader det.

Har du en bolig der skal sælges på Vesterbro eller i Valby uanset om det er en villa, rækkehus, ejerlejlighed eller andelsbolig så kontakt mig endelig mig for en vurdering og en snak om hvordan vi bedst muligt sammen får solgt din bolig. Du kan kontakte mig på telefonnummeret: 5090 1245 

Medlemmer af forbrugsforeningen får 10 % rabat | Medlemmer af ÆldreSagen får 10 % rabat
Andre særskilte rabatordninger aftales mellem sælger og ejendomsmægler

Følg os

Super service og den bedste…

Super service og den bedste ejendomsmægler vi har oplevet til dato🤩🤩
Det er ikke sidste gang at vi burger dem og vi vil give dem vores varmeste anbefalinger

Anne Damholdt Sørensen

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision