Salær kr. 45.000 inkl. moms, markedsføring og professionel fotografering

Velkommen til Min Bolighandel Thy

Velkommen til Min Bolighandel Thy. Går du med overvejelser om at sælge eller købe bolig i Thy og omegn, så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg hedder Karina Jonassen, og jeg er indehaver af Min Bolighandel Thy. De sidste 5 år har jeg boet i Aarhus og beskæftiget mig med ejendomsmæglerbranchen. Nu er jeg vendt hjem til Thy igen og ser frem til, at hjælpe jer skønne thyboer godt på vej med jeres boligdrømme.

Det er en stor fordel at have en ejendomsmægler, som kender det lokalområde, hvor du skal sælge eller købe bolig i. Jeg er selv født og opvokset i Thy, så kender Thy og omegn særdeles godt.

Fantastiske fordele hos Min Bolighandel

Min Bolighandel Thy er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med over 30 forretninger fordelt rundt i hele Danmark. Min Bolighandel er ikke som de traditionelle ejendomsmæglere, da vi ikke har fysiske forretninger på dyre lokationer, hvorfor vi kan tilbyde dig et lavere salær, sammenlignet med de konkurrerende ejendomsmæglere. Vi er i stedet at finde, der hvor boligkøberne er, nemlig på nettet.

Vi er en kæde med høj kundetilfredshed og sætter en ære i at være, din personlige ejendomsmægler. Du får den samme ejendomsmægler i hele salgsprocessen. En tæt og personlig relation skaber tryghed og tillid for dig som kunde.

Fast lavt salær

Jeg tilbyder et fast lavt salær og annoncerer udelukkende der hvor køberne søger efter bolig, nemlig på Boligsiden og Boliga. Din bolig annonceres på samme platform, som alle de andre ejendomsmæglere, men du kan til gengæld spare op til 30% på dit salær, ved at sætte til salg hos mig.

Jeg står klar, når det passer dig

Eftersom jeg ikke har en fysisk forretning, giver jeg den service, at jeg altid kommer hjem til dig i dit hjem. Børnene kan opholde sig i trygge omgivelser i hjemmet, mens mor og far kan koncentrere sig om et af livets vigtigste beslutninger, hvilket en ejendomshandel ofte er. Som bonus får jeg endnu bedre kendskab til din bolig eftersom jeg kommer på besøg et par gange inden den bliver sat til salg. Jeg er her netop for at hjælpe dig trygt igennem dit boligsalg, helt fra start til slut.

Få en gratis vurdering af din bolig

Bor du i Thy og går du med salgstanker? Så kontakt mig endelig for en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Mange bolighilsner

Karina Jonassen, Indehaver af Min Bolighandel Thy

Følg os

Super service og den bedste…

Super service og den bedste ejendomsmægler vi har oplevet til dato🤩🤩
Det er ikke sidste gang at vi burger dem og vi vil give dem vores varmeste anbefalinger

Anne Damholdt Sørensen

Tak til Karina

Tak til Karina for at sælge min lejlighed på kun to dage - med en stor entusiasme og grundigt arbejde samt rådgivning! Samtidig hjalp hun også med rådgivning på et boligkøb og vi følte os i meget trygge hænder - det kunne ikke have været bedre! Mange tak for hjælpen!

Maria Madsen

Som første gangs sælgere...

har min Bolighandel været den bedste hjælp man kunne forestille sig. Karina har gjort et virkelig godt stykke arbejde med at få solgt vores lejlighed og vi har kun været tilfredse.

Karina fra Min Bolighandel

Karina fra Min Bolighandel står som en af de mest professionelle ejendomsmæglere jeg har væet i kontakt med. Vi har fået en dedikret service, som fik os til at foretage bolighandel med en enorm ro i sindet. Hun svarer på spørgsmål med tålmodighed og fik solgt vores lejlighed hurtigt og effektivt. 

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision