FASTE LAVE SALÆRER

Mød Min Bolighandel Vejle - Hedensted

Velkommen til Min Bolighandel Vejle - Hedensted 

Vi har mange års erfaring som ejendomsmæglere i lokalområdet Vejle-Hedensted. Flere kunder har vi endda haft fornøjelsen at sælge bolig for flere gange gennem årene. Ligeledes bliver vi ofte henvist til kundernes familie, venner og bekendte. Det glæder vi os over, og tager som et klart udtryk for tilfredshed med vores måde at håndtere mæglerrollen på og vores evne til at sælge boliger.

Vi er som forretning en del af Min Bolighandel, en uafhængig ejendomsmæglerkæde med fokus på nærhed og personlig rådgivning. Det betyder bl.a. at vi - sammen med dig - selv bestemmer, hvordan din bolig sælges bedst og hvordan du foretrækker forløbet. Det betyder også, at vi er med hele vejen gennem forløbet, både før, under og efter salget.

Det er således samme mægler som følger dig og din bolig gennem hele salgsperioden. Lige fra salgsvurderingen til fremvisninger og derfor også samme mægler, der der fremviser hver gang. Samme mægler, der afholder åbne huse. Og det er ikke åbne huse med tilmeldinger. Hos os er åbne huse – ja åbne huse. Det er således også samme mægler, der finder køberen, forestår forhandlinger og underskrift på købsaftalen. Nemlig mig - jeg er der hele vejen igennem. På denne måde sikres både sælger og køber den bedste service. Vi kalder det en personlig bolighandel.

Og, når du vælger mig som din ejendomsmægler – hvem er det så du overlader tilliden til. Jeg har været ejendomsmægler i lokalområdet i over 20 år. Ud over min ejendomsmægleruddannelse har jeg tillige en bank- og en forsikringsuddannelse. Jeg har med kæmpe stor glæde og tilfredshed rådgivet kunder i 40 år.

Går du med overvejelser om at sælge så kommer jeg rigtig gerne ud til en uforpligtende og diskret boligsnak. Jeg fanges på mobil 2760 9032.


Meget god service

Vi vil gerne takke dig for fremvisningen og den meget gode service du har givet. Jeg har ærligt ikke oplevet en ejendomsmægler som er så informativ og hjælpsom. Bliv ved med det. Jeg skal huske dig hvis vi på et tidspunkt skal have solgt en af vores ejendomme

Med venlig hilsen, Anders M

Jeg følte mig tryg

Tusinde tak for handlen, Preben, for det hurtige salg og al din empatiske, velformulerede og venlige håndtering af hele forløbet! En ekstra lille tak fra mig personligt, for din omsorg og hensyn til mig! Det fik det hele til at glide lettere for mig og jeg følte mig tryg og værnet om! Mange tak. Jeg vil og har allerede anbefalet dig til mange, også uopfordret!

Bosagergården 19, Dorte Hecter

Stor tak for hjælpen

”Stor tak til dig Preben. Dejligt med en mægler der også er der efter handelen.”

Jørgen Olesen.

Tak for dit flotte arbejde

”Vi tog en beslutning om at sælge vores hus. Vi kontaktede Preben. Han kom hurtig op til os og vi havde et godt møde, hvor vi fik afstemt forventninger og selvfølgelig pris. Altsammen var vi ret enige om og vi lyttede til Prebens erfaringer. For os var det vigtigt med en hurtig handel gerne inden for 3 mdr, da vi skulle videre til nyt og barn i skole. Hele vejen igennem kunne vi mærke at Preben arbejdede FOR og MED os, han sørgede for en fremragende salgsopstilling og aftalte hurtigt fremvisninger til de interessede - i alt 7 stk på kort tid. Han holdt os opdateret og fortalte sin mening, hvilket var vigtigt for os. Vi kunne virkelig mærke, at han havde fingeren på pulsen og var rolig selv i lidt pressede situationer (syntes vi). 49 dage har det taget, at sælge vores hus og så til prisen uden afslag og det er vi sikker på, var pga den skarpe pris vi satte fra start. Nu kan vi komme videre til vores nye liv, at vi også har solgt til en skøn familie er jo bare bonus. Vi er så taknemmelige, at du ville tage jobbet og benhårdt arbejde du lagde i.

Ps som stor tak venter en lille kurv til dig næste gang vi ses 😊

Så til jer derude: står i og skal sælge? Ønsker i en der vil arbejde for og med jer. En som er meget dygtig til sit arbejde og har fingeren på pulsen. Så kontakt Preben ”

Mange hilsner fra Annette og Anders

Super oplevelse

Vi brugte også Preben, næsten samme historie, en god pris, slået op lørdag i pinsen, søndag ringede den første kunde, også dem som har købt det, en super oplevelse, så tak Preben 👍👏🍷

Linda og Bo

Give de varmeste anbefalinger!

Jeg har også kun rosende ord at sige om Preben. Er ham evig taknemmelig for hans måde at være på overfor mig (som aldrig havde prøvet at sælge hus før ), og den måde han med respekt og stor viden/ erfaring også hurtigt fik solgt mit hus!

Rikke Kristensen

Flot arbejde!

Så er købsaftalen underskrevet. Preben du er en skat, flot arbejde, jeg er meget taknemmelig.

Inga Jensen.

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision