FASTE LAVE SALÆRER

Mød Min Bolighandel Vejle - Hedensted

Velkommen til Min Bolighandel Vejle - Hedensted 

Vi har mange års erfaring som ejendomsmæglere i lokalområdet Vejle-Hedensted. Flere kunder har vi endda haft fornøjelsen at sælge bolig for flere gange gennem årene. Ligeledes bliver vi ofte henvist til kundernes familie, venner og bekendte. Det glæder vi os over, og tager som et klart udtryk for tilfredshed med vores måde at håndtere mæglerrollen på og vores evne til at sælge boliger.

Vi er som forretning en del af Min Bolighandel, en uafhængig ejendomsmæglerkæde med fokus på nærhed og personlig rådgivning. Det betyder bl.a. at vi - sammen med dig - selv bestemmer, hvordan din bolig sælges bedst og hvordan du foretrækker forløbet. Det betyder også, at vi er med hele vejen gennem forløbet, både før, under og efter salget.

Det er således samme mægler som følger dig og din bolig gennem hele salgsperioden. Lige fra salgsvurderingen til fremvisninger og derfor også samme mægler, der der fremviser hver gang. Samme mægler, der afholder åbne huse. Og det er ikke åbne huse med tilmeldinger. Hos os er åbne huse – ja åbne huse. Det er således også samme mægler, der finder køberen, forestår forhandlinger og underskrift på købsaftalen. Nemlig mig - jeg er der hele vejen igennem. På denne måde sikres både sælger og køber den bedste service. Vi kalder det en personlig bolighandel.

Og, når du vælger mig som din ejendomsmægler – hvem er det så du overlader tilliden til. Jeg har været ejendomsmægler i lokalområdet i over 20 år. Ud over min ejendomsmægleruddannelse har jeg tillige en bank- og en forsikringsuddannelse. Jeg har med kæmpe stor glæde og tilfredshed rådgivet kunder i 40 år.

Går du med overvejelser om at sælge så kommer jeg rigtig gerne ud til en uforpligtende og diskret boligsnak. Jeg fanges på mobil 2760 9032.


Lynhurtigt salg

Preben solgte også vores hus i Grejsdalen lynhurtigt, hvilket vi er rigtig glade for Vi glæder os nu til at flytte ind i vores nye bolig.

Kirsten og Johnny - sælger af Ingemannsvej 5, Grejsdalen

Meget god service

Vi vil gerne takke dig for fremvisningen og den meget gode service du har givet. Jeg har ærligt ikke oplevet en ejendomsmægler som er så informativ og hjælpsom. Bliv ved med det. Jeg skal huske dig hvis vi på et tidspunkt skal have solgt en af vores ejendomme

Med venlig hilsen, Anders M

Jeg følte mig tryg

Tusinde tak for handlen, Preben, for det hurtige salg og al din empatiske, velformulerede og venlige håndtering af hele forløbet! En ekstra lille tak fra mig personligt, for din omsorg og hensyn til mig! Det fik det hele til at glide lettere for mig og jeg følte mig tryg og værnet om! Mange tak. Jeg vil og har allerede anbefalet dig til mange, også uopfordret!

Bosagergården 19, Dorte Hecter

Stor tak for hjælpen

”Stor tak til dig Preben. Dejligt med en mægler der også er der efter handelen.” 

Jørgen Olesen.

Super oplevelse

Vi brugte også Preben, næsten samme historie, en god pris, slået op lørdag i pinsen, søndag ringede den første kunde, også dem som har købt det, en super oplevelse, så tak Preben 👍👏🍷 

Linda og Bo

Give de varmeste anbefalinger! 

Jeg har også kun rosende ord at sige om Preben. Er ham evig taknemmelig for hans måde at være på overfor mig (som aldrig havde prøvet at sælge hus før ), og den måde han med respekt og stor viden/ erfaring også hurtigt fik solgt mit hus! 

Rikke Kristensen

Så er købsaftalen underskrevet. Preben du er en skat, flot arbejde, jeg er meget taknemmelig.

Inga Jensen.

Billede

Boligmarkedet og COVID-19

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision