Min Bolighandel Værløse og Farum

Følg os på Facebook

'

FASTE LAVE SALÆRER

Lad os sælge din bolig i Værløse og Farum

Hos Min Bolighandel vil du opleve kvalificerede og engagerede ejendomsmæglere, der har et stort kendskab til lokalsamfundet. Vi er klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi tilbyder selvfølgelig alt den nødvendige vejledning og salgsvurdering i Værløse og Farum, du har brug for. Vi hjælper dig til et trygt og hurtigt salg af din bolig. Du kan læse mere om, hvordan vi sælger din bolig lige herunder, hvor du også kan se en lille video, der viser, hvordan vi hjælper vores kunder med boligsalget.

Gratis og uforpligtigende salgsvurdering

Min Bolighandel tilbyder faste lave salærer og en service, der er mindst lige så god som kædemæglernes. Overvejer du at sælge i Værløse eller Farum, tilbyder vi dig en gratis og uforpligtigende salgsvurdering. Vores dygtige ejendomsmæglere i Værløse vejleder dig til at træffe de rigtige beslutninger ift. salget af din bolig. Der er mange ting at have in mente, og der kan vi hjælpe dig på vej med en gratis salgsvurdering, inden du gør alvor af salget.

Hos os er det samme ejendomsmægler, der laver salgsvurdering, fremviser din bolig og sælger boligen. På denne måde sikrer vi en god og personlig bolighandel, hvor vi har fokus på en tæt kundekontakt. Som ejendomsmægler fra lokalområdet, kender vi markedet og køberne rigtig godt, og derfor kan vi give en kvalificeret salgsvurdering af din bolig.

I videoen herover kan du se hele processen, og du sidder sikkert med nogle af de samme problemer, som Martin gør i videoen. En af de store fordele ved Min Bolighandel er, at vi tilbyder noget af den bedste digitalmarkedsføring i Danmark. Vi spilder ikke tid og penge på avisannoncer, som ingen læser. Vi ved, hvor kunderne er, og på denne måde sikrer vi et hurtigt salg af din bolig. Den gratis salgsvurdering er blot første skridt på vejen til en solgt bolig i Farum eller Værløse.

Så kontakt endelig din lokale ejendomsmægler, og få en gratis salgsvurdering af din bolig. Det kan umuligt være dårligt at få et par ekstra øjne på sagen. Vi garanterer god service og stor ekspertise indenfor branchen. Vi glæder os til at samarbejde med dig.

Billede

Min Bolighandel overtager 6 forretninger fra BOLIGmægleren

Klik og læs mere

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Klik og bliv oprettet

Billede

Følg os på Facebook

Klik og følg

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision