Vis video

Klik og se en videopræsentation af vores forretning

Min Bolighandel Værløse og Farum

Følg os på Facebook

'

ALTID FASTE LAVE SALÆRER - OG HVORFOR BETALE FOR MEGET...

Min Bolighandel Værløse og Farum - din personlige ejendomsmægler

Find din nye ejendomsmægler i Værløse og Farum hos Min Bolighandel. Vi har fantastiske dygtige medarbejdere, der selv er bosatte i Værløse, og derfor kender de området og markedet, som deres egen bukselomme. På denne måde kan vi give jer den bedste rådgivning, og finde de helt rette områder, der passer lige præcis til jeres ønsker og behov.

En del af lokalsamfundet

Vores mæglere fra afdelingen i Værløse, er eksperter i området. Flere af vores mæglere har selv børn i skolealderen og børn i diverse dagsinstitutioner i Værløse-området. Vi kender til lokalsamfundet, og derfor kan vi tilbyde jer en unik vejledning. Som både ejendomsmægler og beboer i Værløse, kender vi til de mange fantastiske fritidstilbud, som byen byder på – og vi deler meget gerne ud af vores erfaringer.

For de fleste købere, er det en meget stor beslutning at finde den helt rette ejendom på det rette sted. Vi oplever, at mange af vores købere føler sig mere trygge ved en ejendomsmægler, der kender lokalområdet, og har mulighed for at fortælle og forklare mere end en ejendomsmægler udefra. Derudover sætter vi også en stor ære i at give såvel købere som sælgere den bedste service, for vi render jo nok ind i hinanden på skolen, til fodboldtræning eller i Netto.

Kontakt os

En ejendomsmægler har en vigtig rolle, og vi ynder altid at prøve at finde den helt perfekte løsning for vores kunder. I Værløse vil du primært møde vores dygtige mæglere Simon og Erik. Du kan læse mere om dem alle under punktet ”medarbejdere” i bjælken lige herunder. De har begge mange års erfaring som ejendomsmæglere, og de kan deres kram. Som ejendomsmægler hos Min Bolighandel prioriterer vi nemlig god kundeservice højst.

Derudover er vi naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE), som er din sikkerhed for, at tingene altid er i orden. Du kan kontakte os allerede i dag, hvis du har lyst til at høre mere om muligheder i Værløse og Farum – uanset om du skal købe eller sælge. Du kan altid få en gratis og uforpligtigende snak med en ejendomsmægler fra vores Værløse-afdeling, og højst sandsynligt vil du få fat på Simon eller Erik. Du kan kontakte os på telefonnummeret: 70 254 264.

Følg os

Super service og den bedste…

Super service og den bedste ejendomsmægler vi har oplevet til dato🤩🤩
Det er ikke sidste gang at vi burger dem og vi vil give dem vores varmeste anbefalinger

Anne Damholdt Sørensen

Erik fra Min Bolighandel har ydet super…

Erik fra Min Bolighandel har ydet super service ifm. vores hussalg, både før, under og efter.
Erik er meget professionel og fleksibel. Han får vores varmeste anbefalinger

Charlotte Balling

Erik og Simon har været så gode og professionelle

Tak for god hjælp, jeg har været yderst tilfreds med jeres gode og professionelle arbejde.

Henriette Brender - Ryetvej, 3500 Værløse

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision