FASTE LAVE SALÆRER

Mød Min Bolighandel Holbæk

Velkommen til Min Bolighandel afdelingen i Holbæk. En ejendomsmægler, der vægter tæt og høj kundekontakt, og en ejendomsmægler, der kender lokalområdet – for jeg bor selv i Holbæk. Mit navn er Kenneth Frost, og jeg er indehaver og ejendomsmægler af Min Bolighandel Holbæk. Efter mange års erfaringen indenfor boligbranchen og kædemæglere, valgte jeg at blive indehaver af Min Bolighandel Holbæk. Her har jeg nemlig mulighed for at være en personlig ejendomsmægler overfor mine kunder gennem hele processen – fra første møde på vurderingen til fremvisning, opfølgningen og det endelig salg. Hos Min Bolighandel Holbæk får du en personlig ejendomsmægler, der sætter en dyd i at levere et tilfredsstillende stykke arbejde og et højt serviceniveau. Det primære område jeg dækker er Holbæk, Tuse, Tuse Næs, Gislinge, Svinninge, Regstrup, Søstrup, Hagested, Vipperød, Mørkøv, Jyderup, Undløse og Store Merløse.

En ejendomsmægler, der kender lokalsamfundet

Det er en stor beslutning at sælge eller købe en bolig, og er du ny til området kan det være en stor hjælp at få en ejendomsmægler, der kender lokalsamfundet. Jeg bor selv i Holbæk med min hustru Maria og vores to børn, Storm og Isabel. Jeg har boet her siden 2015, og har derfor udviklet et stort kendskab til det lokale boligmarked. Derfor kan jeg tilbyde realistiske salgsvurderinger og solid rådgivning om alle de bedste boligområder, der passer lige præcis til jeres ønsker og behov. Faktisk har jeg boet i Holbæk Kommune siden 2006, og er medlem af JCI Holbæk netværket, der giver mig et solidt netværk her i byen.

Uanset om du er på udkig efter en bolig i Holbæk kommune kan jeg helt sikkert hjælpe dig som erfaren ejendomsmægler. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtigende snak og få en gratis salgsvurdering, da vi ved, at vi på denne måde skaber det bedste grundlag for et godt samarbejde. Uanset om du er på udkig efter en villa, rækkehus, ejerlejlighed, landejendom eller fritidshus, kan jeg hjælpe dig godt på vej.
Kontakt Min Bolighandel Holbæk allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med salget eller købet af bolig i eksempelvis Holbæk, Tuse, Tuse Næs, Gislinge, Svinninge, Regstrup, Søstrup, Hagested, Vipperød, Mørkøv, Jyderup, Undløse og Store Merløse.

Følg os

Året mægler 2019

i 2019 var jeg så heldig at vinde denne flotte pokal og titlen som årets mægler 2019. 😍
Jeg er super stolt over at have vundet prisen som årets mægler, og glæder mig til endnu et fantastisk år i 2020.

Der skal lyde et kæmpe tak til alle mine kollegaer, og ikke mindst mine fantastiske kunder. Det er jer som gør at jeg har verdens bedste arbejde.

Ejendomsmægler uden sammenligning

Tænk at skulle sælge sin elskede bolig og at det skulle blive en fantastisk oplevelse, hvor vi før har haft hæslige oplevelser og ikke følt mægler var vores mand men hos Min bolighandel var oplevelsen en helt anden - kun pga Kenneths store engagement, sans for service, altid tilgængelig, sin høje professionalisme, sit opsøgende væsen, sit løsningsorienterede sind og ihærdighed. Han er en mægler uden sammenligning. Han brænder for sit fag, er i formationsgivende, yderst kompetent og kommunikerer hele tiden således man føler sig tryg, set og hørt. Jeg vil til enhver tid anbefale Kenneth. Tak for dit store arbejde.

Sælger af Brynet 4

Kompetent mægler

Personlig og tryg vejledning, i både køb og salg 👆

Sælger af Arnakkegårds Alle 11P

Kæmpe tak for indsatsen

Jeg kan på det varmeste anbefale Kenneth, når du skal have solgt dit hus.

Efter kun små 3 måneder havde Kenneth solgt vores hus.
Inden Kenneth overtog salget, stod vores hus til salg i over 1 år hos anden mægler. Kenneth har været virkelig aktiv for at få huset solgt, og vi har følt os i trykke hænder hele vejen. Vi har kun rosende ord til Kenneth, og han skal have en kæmpe tak for indsatsen

Sælger af Præstebrovej 24

Proaktiv og professionel ejendomsmægler

Vi har været så heldige at købe et hus som blev formidlet af Kenneth hos Min Bolighandel. Kenneth har været yderst professionel, nem at for fat i på nærmeste alle tider af døgnet og på alle ugens dage. Vi sætter yderst pris på Kenneths fleksibilitet, høje informationsniveau og ærlighed. Vi følte os i sikre hænder ved at købe hus gennem Min Bolighandel.
Tak for godt arbejde Kenneth, det kan være vi får brug for din hjælp i fremtiden, også vil vi ikke tøve med at ringe til dig.

køber af Thorsvej 8

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision