FASTE LAVE SALÆRER

Mød Min Bolighandel Holbæk

Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet for et par af de store kæder gennem tiden. Salg og vurdering af boliger har jeg beskæftiget mig med siden 2004, og sætter en dyd i at levere et tilfredsstillende stykke arbejde og højt serviceniveau. Noget af det jeg holder mest af ved Min Bolighandel er, at jeg kan være med overfor mine kunder igennem hele handlen – fra første møde på vurderingen, fremvisningsarbejdet, opfølgning, til endelig handel. Som kunde og boligsælger hos mig, får du dermed én personlig ejendomsmægler gennem hele forløbet.

Familien består af min frue Maria og vores to børn, Storm og Isabel. Vi er bosiddende i Holbæk vest hvor vi fik bygget hus i 2015.
Jeg har boet i Holbæk kommune siden 2006 – er medlem af netværket JCI Holbæk og har et solidt netværk i byen.
I fritiden er det familien der prioriteres – men når vejr og kalender tillader det spiller jeg golf i Midtsjællands Golfklub.

Skal du sælge bolig i Holbæk kommune – lige fra det vestlige Jyderup og Mørkøv, til det sydlige Store Merløse, eller det østlige Orø – kan jeg hjælpe dig godt videre. Og det er uanset type af bolig: Villa, rækkehus, ejerlejlighed, hobby landbrug, fritidshus eller andelsbolig.

Følg os

Ejendomsmægler uden sammenligning

Tænk at skulle sælge sin elskede bolig og at det skulle blive en fantastisk oplevelse, hvor vi før har haft hæslige oplevelser og ikke følt mægler var vores mand men hos Min bolighandel var oplevelsen en helt anden - kun pga Kenneths store engagement, sans for service, altid tilgængelig, sin høje professionalisme, sit opsøgende væsen, sit løsningsorienterede sind og ihærdighed. Han er en mægler uden sammenligning. Han brænder for sit fag, er i formationsgivende, yderst kompetent og kommunikerer hele tiden således man føler sig tryg, set og hørt. Jeg vil til enhver tid anbefale Kenneth. Tak for dit store arbejde.

Sælger af Brynet 4

Kompetent mægler

Personlig og tryg vejledning, i både køb og salg 👆

Sælger af Arnakkegårds Alle 11P

Kæmpe tak for indsatsen

Jeg kan på det varmeste anbefale Kenneth, når du skal have solgt dit hus.

Efter kun små 3 måneder havde Kenneth solgt vores hus.
Inden Kenneth overtog salget, stod vores hus til salg i over 1 år hos anden mægler. Kenneth har været virkelig aktiv for at få huset solgt, og vi har følt os i trykke hænder hele vejen. Vi har kun rosende ord til Kenneth, og han skal have en kæmpe tak for indsatsen

Sælger af Præstebrovej 24

Proaktiv og professionel ejendomsmægler

Vi har været så heldige at købe et hus som blev formidlet af Kenneth hos Min Bolighandel. Kenneth har været yderst professionel, nem at for fat i på nærmeste alle tider af døgnet og på alle ugens dage. Vi sætter yderst pris på Kenneths fleksibilitet, høje informationsniveau og ærlighed. Vi følte os i sikre hænder ved at købe hus gennem Min Bolighandel.
Tak for godt arbejde Kenneth, det kan være vi får brug for din hjælp i fremtiden, også vil vi ikke tøve med at ringe til dig.

køber af Thorsvej 8

Billede

Skal vi hjælpe dig med køberrådgivning?

Gå til køberrådgivning
Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Gå til Min Bolighandel bloggen

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision