Vis video

Se filmen og lær mere om Min Bolighandel

PERSONLIG EJENDOMSMÆGLER | FAST LAVT SALÆR

Personlig ejendomsmægler i København

Velkommen til Min Bolighandel City - i hjertet af København K. En ejendomsmægler, som vægter tæt og høj kundekontakt. Jeg er stærkt kendt i lokalområdet og har bl.a. boet på Holmen og har i mange år haft min daglige gang i det centrale København. Mit navn er Simon Christensen og er Indehaver af Min Bolighandel City.

Hos os er enhver bolig unik, speciel og vigtig. Lige fra de gamle ejendomme nær Strøget, til nyrenoverede ejerboliger eller andelsboliger, samt townhouses som f.eks. de engelske rækkehuse, pakhusene på Holmen, eller Christianshavns fantastiske charme. Vi rummer alle boligtyper i København K og står klar til at hjælpe dig med dit boligsalg. Er du køber og ikke på forhånd bekendt med lokale forhold i København K, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan med fordel også læse mere her:

En del af landsdækkende ejendomsmæglerkæde

Vi er en del af Min Bolighandel, som er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med mere end 30 lokationer, bredt fordelt rundt i hele Danmark. Vi er en del af de få ejendomsmæglerkæder, som ikke er ejet af en bank og kan derfor holde 100% fokus på netop dit boligsalg. Vi har derfor ingen interesse i at sælge dig alt fra tilbud fra banker, forsikringer, pensioner, røgalarmer og hvad der ellers ret ofte skal sælges fra en ejendomsmæglerforretning.

En moderne ejendomsmægler

Selvom vi har København som base, har vi ingen fysisk forretning. Og hvorfor har vi ikke det? Jo, fordi vi mener ikke, at det giver værdi for hverken køber eller sælger. Vi ser det i alle andre brancher at de fysiske forretninger bliver overflødige. Ejendomsmæglerbranchen har dog ikke flyttet sig synderligt på det punkt og er efter vores overbevisning blevet for gammeldags. Størstedelen af boligkøberne finder deres bolig på nettet, så hvorfor betale dyre lokaleomkostninger? Hos os får du dermed en moderne ejendomsmægler og fordi, at vi ikke bruger en masse penge på en dyr city-lokation, vil du også opleve, at vi er langt mere konkurrencedygtige på salæret og omkostninger i øvrigt.

Kontakt os hvis du er på udkig efter bolig i København

Hvis du går med salgstanker, så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende vurdering!

Velkommen til Min Bolighandel City

Følg os

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision