Min Bolighandel Brønshøj • Herlev • Skovlunde

8159 5857
michele@minbolighandel.dk
Følg os på Facebook

'

Alle priser er inkl. salær og markedsføring – udover kommer professionel fotograf og dokumentationsomkostninger.

Villa, Villalejlighed og Rækkehus
kr. 60.000

Ejerlejlighed og Kolonihave
kr. 45.000

Andelsbolig
kr. 35.000

Min Bolighandel Brønshøj • Herlev • Skovlunde - Din personlige ejendomsmægler

Hos Min bolighandel Brønshøj Herlev & Skovlunde gør vi meget ud af den personlige betjening. Jeg sætter altid kunden i fokus, og du er garanteret den samme ejendomsmægler igennem hele forløbet. Det skaber en enorm tryghed og gør at det bliver et meget personligt samarbejde omkring salget af netop din bolig. Jeg har desuden en bred erfaring med boliger generelt fra både Danbolig, Nykredit og BRFkredit og har derfor også en fortid som bankrådgiver og kreditrådgiver i et realkreditinstitut. Min erfaring sikre dig således som kunde at jeg kender til alle aspekter i en ejendomshandel og kan vejlede dig i hele forløbet. Endvidere har jeg faste lave salærer som fra start skaber en enorm gennemsigtighed til gavn for dig som kunde og uden store overraskelser.

En ejendomsmægler med lokal forankring

Som person er jeg meget engageret i lokalområdet, og er en del af mange forskellige bestyrelser og fora. Lokalkendskab er for mig enormt vigtigt, og mange gange har vi mange spændende ting lokalt som alle ikke kender til. Det sørger jeg således for at køberne får kendskab til, ligesom jeg ofte svare på mange spørgsmål omkring kommunen man flytter til. Min viden om det kommunale system støttes op af mit arbejde som kommunalpolitiker som jeg besidder på 3. valgperiode.

Vejen til et personligt salg - er lige her!

Jeg vil gerne være tro mod mig selv og kunne se mig selv og kunderne i øjnene når jeg møder dem i lokalområdet. Derfor vil jeg altid stå for både det fagligt kompetent køb eller salg, men stadig med den personlige betjening i højsædet.

Jeg er meget jordnær, faglig kompetent og vil sælge boligdrømme og ikke bare boliger. Jeg kan godt lide Min Bolighandels koncept, fordi det er mig der gør alt og det er mig du har den personlige kontakt med hele vejen indtil boligen er endeligt solgt, og det oplever jeg som en kæmpe fordel for dig som kunde. Sagt med andre ord, jeg er til for at føre dig trygt igennem din bolighandel fra start til slut.

Få en gratis salgsvurdering af din personlige ejendomsmægler 

Bor du i mit lokalområde eller har du fået mig personligt anbefalet, og går du med salgstanker, så kontakt mig for en gratis og uforpligtende salgsvurdering og en snak om hvordan vi sammen bedst får solgt netop din ejendom!

Michele Møller Amundsen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE. Køberrådgiver. Vurderingsansvarlig for Totalkredit.

Tlf. 81 59 58 57

Følg os

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision