Vis video

Klik og se mere om Min Bolighandel Aarhus

Min Bolighandel Aarhus

Din Personlige Ejendomsmægler | Fast lavt salær

8610 1199
aarhus@minbolighandel.dk
Følg os på Facebook

'

Salær, markedsføring
og professionel fotograf

Villa & Rækkehus
kr. 39.500 inkl. moms

Ejerlejlighed & Andelsbolig
kr. 29.500 inkl. moms

Mød Min Bolighandel Aarhus - lokal ejendomsmægler i Aarhus

Velkommen til Min Bolighandel afdelingen i Aarhus. Vi er din lokale ejendomskæde i Aarhus, og vi kan efterhånden sige, at vi har mange års erfaring på boligmarkedet og især er vi eksperter på Aarhusområdet. En personlig ejendomsmægler er vital for en god oplevelse for vores kunder. Vi prioriterer en nærværende ejendomsmægler, der er med dig gennem hele processen. Vi har haft fornøjelsen af flere tilbagevendende kunder og mange, der har henvendt sig til os på anbefaling af andre. Det glæder vi os meget over, og tager som et tegn på tilfredshed med vores måde at håndtere mæglerrollen på og vores evne til at sælge boliger.

En ejendomsmægler, der kender området 

Boligmarkedet i Aarhus området ændrer sig hele tiden, og derfor er det en stor fordel at have en ejendomsmægler, der kender lokalområdet ud og ind. Med mange års erfaring i Aarhus ved vi alle de ting, du skal være opmærksom på ved et salg eller køb af bolig i området. Bolighandel kræver nærvær, og vi er meget bevidste om at være 100% tilstede i mødet med både købere og sælgere. Det er nemlig her de små, men ofte meget betydningsfulde detaljer kommer frem, og det er her, man fanger de vigtigste holdninger og ønsker, der skal prioriteres i samarbejdet.

Vores erfaring siger os, at de bedste resultater ved bolighandel opnås, når der er en god og stærk relation mellem sælger og ejendomsmægler. Derfor er det altid den samme ejendomsmægler, der vurderer din bolig, fremviser den og til sidst sælger den til en ny ejer. På denne måde skal du kun forholde dig til en ejendomsmægler, som du kan dele alle dine spørgsmål og idéer med. Sådan sikrer vi, at alle detaljer fanges undervejs og at sagen følges til dørs, boligen er overdraget og alle ejerskifter er registreret. Så vi mener det faktisk, når vi siger, at nærvær betyder noget.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit boligsalg på tlf. 8610 1199. Hos os får du en ejendomsmægler, der sætter en ære i at være nærværende med en stor viden om lokalområdet, så vi kan sikre dig den bedste aftale efter dine ønsker og behov.

Følg os

Vis video

Se en præsentationsvideo af Min Bolighandel Aarhus

Min Bolighandel Aarhus

Din Personlige Ejendomsmægler | Fast lavt salær

8610 1199
aarhus@minbolighandel.dk
Følg os på Facebook

'

Super billig mægler til samme standard

Vi har netop solgt vor lejlighed i Åparken. Vi har før solgt 5 boliger og har betalt mange hundrede tusinder for det. Troede ikke at en superbillig mægler gjorde det til samme standart. MEN jeg vil sige at det til dato har været den bedste og letteste handel ??. Fin service hele vejen igennem lige til det sidste - "pænt farvel, og alt det bedste fremad.

Sælger af Åparken 6,1

Styr på detaljerne

Vi takker for en virkelig god oplevelse med både køb og salg. Der har ikke været en finger at sætte på noget som helst og vi har hele tiden følt os godt informerede, at der har været styr på alle detaljerne osv. :-)

Susanne og Rune, købere og sælgere

Flot arbejde!

Solgt på 9 dage – til maksimalprisen! ”Det er bare så flot arbejde! Tusind tak for din energi og hjælp!

Sælger af Søgade 1C

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision