ALTID FASTE LAVE SALÆRER - OG HVORFOR BETALE FOR MEGET...

Mød din personlige ejendomsmægler - Min Bolighandel Ballerup & Egedal

Ejendomsmægler i Ballerup & Egedal

Velkommen til Min Bolighandel – din personlige ejendomsmægler, som vægter tæt og høj kundekontakt. Vi er stærkt kendt i lokalområdet, og har boet tilsammen 30 år i Ballerup og Egedal, hvor der har været daglig gang i både skole, gymnasium, det lokale samfund og byliv samt det lokale sportsliv.

Hos os er enhver bolig unik, speciel og vigtig. Lige fra de gamle fredede ejendomme i f.eks Pederstrup, til de nyere ejerboliger eller andelsboliger, til de nyere bykvarterer i både Ballerup og Egedal. Vi tager os af alle gængse boligtyper i området og står klar til at hjælpe dig med dit boligsalg. Er du ikke på forhånd bekendt med lokale forhold i området, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan med fordel også læse mere her:

En del af lokalsamfundet

Vores mæglere fra afdelingen, er eksperter i området. Vores mæglere har både børn i skolealderen, samt haft børn i det lokale sports- og foreningsliv. Vi kender til lokalsamfundet, og derfor kan vi tilbyde jer en unik vejledning. Som ejendomsmæglere med hhv 20 og 35 års erfaring, så har vi oftest mere at byde på end de fleste - og vi deler meget gerne ud af vores erfaringer - det giver tryghed og tillid.

En moderne ejendomsmægler - del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde

Vi er en del af Min Bolighandel, som er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde – en kæde der ikke er ejet af en bank, og vi har derfor 100% fokus på netop dit boligsalg. Vi har ikke nogen fysisk forretning med udstilling. Og hvorfor har vi ikke det? Jo, fordi vi mener, at det ikke giver den store værdi – hvornår stiller køberne sig op ved et udstillingsvindue og kigger efter bolig? Størstedelen af boligkøberne finder deres bolig på nettet, så hvorfor betale dyre lokaleomkostninger? Vi er således langt mere konkurrencedygtige på salær og omkostninger i øvrigt. Og hvorfor betale for meget?

Derudover er vi naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE), som er din sikkerhed for, at tingene altid er i orden. Du kan kontakte os allerede i dag, hvis du har lyst til at høre mere om muligheder i Ballerup og Egedal – uanset om du skal købe eller sælge, det koster naturligvis ikke noget med en uforpligtigende snak.

Hvis du går med salgstanker, så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende vurdering – husk, hvorfor betale for meget ?

Du kan kontakte os på telefonnummeret: 7020 4466 – velkommen til Min Bolighandel Ballerup & Egedal

Følg os

Super service og den bedste…

Super service og den bedste ejendomsmægler vi har oplevet til dato🤩🤩
Det er ikke sidste gang at vi burger dem og vi vil give dem vores varmeste anbefalinger

Anne Damholdt Sørensen

Erik fra Min Bolighandel har ydet super…

Erik fra Min Bolighandel har ydet super service ifm. vores hussalg, både før, under og efter.
Erik er meget professionel og fleksibel. Han får vores varmeste anbefalinger

Charlotte Balling

Erik og Simon har været så gode og professionelle

Tak for god hjælp, jeg har været yderst tilfreds med jeres gode og professionelle arbejde.

Henriette Brender - Ryetvej, 3500 Værløse

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision