FASTE LAVE SALÆRER

Mød Min Bolighandel Vestegnen

Med 28 års erfaring, som ejendomsmægler, kan jeg garantere dig den bedste handel. Jeg har siden 1989 beskæftiget mig med ejendomshandel i alle former. Jeg har gennemlevet markedets op- og nedture.

Jeg har en bankuddannelse med i ballasten, så der er ikke mange spørgsmål omkring din disponering i fast ejendom, som jeg ikke kan belyse og vejlede om, uanset situationen.

Jeg lover dig ikke mere, end jeg kan holde. Men lover dig til gengæld den bedste handel, det højeste serviceniveau samt troværdig rådgivning!
Jeg bor selv i Ishøj med min familie, og ”dyrker” meget gerne de lokale butikker, en gåtur ved strand og havn, samt vores øvrige rekreative områder, og ikke mindst de mange muligheder for idrætsudøvelse i umiddelbar nærhed. Dette uanset om det er en god fodboldkamp, eller en runde golf der måtte være interessant.

Mine kone er født og opvokset her, og det samme gælder vores 2 voksne børn. Faciliteterne herude, og ikke mindst logistikken, har gjort det nemt at være børnefamilie. Vores beliggenhed i periferien til København har frigjort tid og penge, til at kunne drive et aktivt familieliv. Herude kan man få tingene til en mindelig penge, og der kan blive råd til en ferie eller lignende. Men vigtigst er det, at man er kvikt på arbejde, og ikke mindst, hjemme igen.

Har du brug for en dygtig lokal mægler med stort lokalkendskab, så ring til mig på tlf. 2633 3366

Glæder mig til at høre fra dig…

Følg os

Billede

Boligmarkedet og COVID-19

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision