Salær kr. 39.500 inkl. moms, markedsføring, professionel fotografering samt tekstforfatter

Min Bolighandel Sønderborg & omegn

 

Lokalt forankrede ejendomsmæglere

Min Bolighandel Sønderborg & omegn er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med mange års erfaring. Rundt om i landet er der mere end 20 selvstændige ejendomsmæglere, som alle hver især har specialiseret sig i netop deres lokalområde.

Fast lavt salær

Fast lavt salær inkl. moms, markedsføring, professionel fotografering, tekstforfatter, fremvisninger mv… dette er netop kendetegnet ved Min Bolighandel. Alle omkostninger overfor dig, som kunde bliver holdt på et meget lavt niveau, hvilket netop kan realiseres i og med, at vi ikke har udgifterne til store dyre kontorlandskaber og for den sags skyld lønninger. Her sparer vi med hinanden og er altid klar på, at hjælpe internt såfremt behovet opstår.

Vi står klar, når det passer dig

Eftersom vi ikke har en fysisk butik yder vi tillige den service, at vi altid kommer hjem til dig. Børnene kan opholde sig i trygge omgivelser i hjemmet imens mor og far kan koncentrere sig om et af livets vigtigste beslutninger. Vi er her netop for, at følge dig trygt igennem din bolighandel, helt fra start til slut.

Velkommen til Min Bolighandel Sønderborg og omegn v/ Michelle Damm

Følg os

Billede

Skal vi hjælpe dig med køberrådgivning?

Gå til køberrådgivning
Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Gå til Min Bolighandel bloggen

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision