Salær kr. 49.500 inkl. moms, markedsføring, professionel fotografering samt tekstforfatter

Min Bolighandel Sønderborg & omegn

Lokalt forankrede...

Min Bolighandel Sønderborg & omegn er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med mange års erfaring. Rundt om i landet er der mere end 25 forretninger, som alle hver især har specialiseret sig i netop deres lokalområde.

Spar op til 30% i salær...

Fast salær inklusive moms, markedsføring, professionel fotografering, tekstforfatter, fremvisninger mv… dette er netop kendetegnet ved Min Bolighandel. Alle omkostninger overfor dig, som kunde bliver holdt på et lavt niveau, hvilket netop kan realiseres i og med, at vi ikke har udgifterne til store dyre butikslokaler. Her sparer vi med hinanden og er altid klar på, at hjælpe internt såfremt behovet opstår.

Vi står klar, når det passer dig...

Eftersom vi ikke har en fysisk butik yder vi tillige den service, at vi altid kommer hjem til dig. Børnene kan opholde sig i trygge omgivelser i hjemmet imens mor og far kan koncentrere sig om et af livets vigtigste beslutninger, hvilket en ejendomshandel ofte er. Som en bonus får vi endnu bedre kendskab til din bolig eftersom vi kommer på besøg et par gange inden den bliver sat til salg. Vi er her netop for, at føre dig trygt igennem din bolighandel, helt fra start til slut.

Hvis du går med salgstanker, så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende vurdering!

Venlige hilsner

Therese, Maria, Christel & Michelle

Følg os

Kan varmt anbefale at bruge Min Bolighandel Sønderborg & omegn.

Det kan simpelthen ikke beskrives med ord. hvor glad jeg er for mit valg gik til Michelle. Michelle bruger dag, aftenen, weekenderne. Alt sin tid på at jeg som sælger er informeret om alt hvad der sker. Kan varmt anbefale at bruge Min Bolighandel Sønderborg & omegn.

Højlund 68 i Vester Sottrup

Virkelig et godt stykke arbejde.

Vi er helt ud tilfredse med Michelle fra min bolighandel i Sønderborg og omegn. Hun gør det fantastisk godt og meget behagelig og man føler sig i trygge hænder hele vejen. God rådgivning, klar, tydelighed og hurtig tilbagemelding på alle henvendelser man har. Virkelig et godt stykke arbejde.

Storegade 11 i Broager

Fantastisk!

Michelle fra min bolighandel var fantastisk under hele forløbet. Boligen blev solgt hurtigt og vi kan nu komme videre med vores drømme.

Højlund 92 i Vester Sottrup

Dybt professionel

Kan kun give min allerbedste anbefaling, man var i trygge hænder fra første færd, dybt professionel, hvilket kun afspejler sig i hun også skal sælge mine 2 nabohuse....

Højlund 70 i Vester Sottrup

Vil anbefale til alle vi kender

Michelle var usædvanlig positiv og så straks potentiale i huset. Det fine salgsmateriale og Michelles væremåde betød at huset blev solgt efter kun een fremvisning. Vi anbefaler Min Bolighandel og især Michelle til alle vi kender ??

Nalmadebro 15 i Gråsten

De 2 9-taller i anmeldelsen er kun fordi der altid skal være plads til forbedringer! Alt var perfekt!

Solbakken 19B i Sønderborg

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision