Salær kr. 44.500 inkl. moms, markedsføring, professionel fotografering samt tekstforfatter

Min Bolighandel Sønderborg & omegn

Lokalt forankrede...

Min Bolighandel Sønderborg & omegn er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med mange års erfaring. Rundt om i landet er der mere end 20 forretninger, som alle hver især har specialiseret sig i netop deres lokalområde.

Spar op til 40% i salær...

FAST LAVT SALÆR inkl. moms, markedsføring, professionel fotografering, tekstforfatter, fremvisninger mv… dette er netop kendetegnet ved Min Bolighandel. Alle omkostninger overfor dig, som kunde bliver holdt på et meget lavt niveau, hvilket netop kan realiseres i og med, at vi ikke har udgifterne til store dyre kontorlandskaber og for den sags skyld lønninger. Her sparer vi med hinanden og er altid klar på, at hjælpe internt såfremt behovet opstår.

Vi står klar, når det passer dig...

Eftersom vi ikke har en fysisk butik yder vi tillige den service, at vi altid kommer hjem til dig. Børnene kan opholde sig i trygge omgivelser i hjemmet imens mor og far kan koncentrere sig om et af livets vigtigste beslutninger, hvilket en ejendomshandel ofte er. Som en bonus får vi endnu bedre kendskab til din bolig eftersom vi kommer nogle gange inden den bliver sat til salg. Vi er her netop for, at føre dig trygt igennem din bolighandel, helt fra start til slut.

Hvis du går med salgstanker, så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende vurdering!

Venlige hilsner

Michelle Damm

Følg os

Billede

Min Bolighandel overtager 6 forretninger fra BOLIGmægleren

Klik og læs mere

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Klik og bliv oprettet

Billede

Følg os på Facebook

Klik og følg

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision