Ejerlejligheder
Salgspris < 2 mio. - salær kr. 42.500

Villa og rækkehus
Salgspris < 4 mio. - salær kr. 60.000

Mød Min Bolighandel Øresund

Jeg er vokset op i området, og sammen med min familie nyder jeg alt det, området byder på - smukke naturoplevelser, et aktivt sports- og fritidsliv, skønne strand- og havnemiljøer, kultur, restaurant- og caféliv samt gode indkøbsmuligheder. Hér har du det hele og kan alligevel smutte til København på en halv time.

Jeg kan varmt anbefale at købe bolig her - småbørnsfamilier, familier med unge under uddannelse, singler og seniorer finder skræddersyede boliger og -aktiviteter her.
Jeg sælger ikke kun en bolig, men også et nyt sted at leve sit liv.

Hos mig får du en spændende og vedkommende boligsnak, inden boligen annonceres til salg. Jeg følger hele salgsprocessen og sørger for at holde dig orienteret. Mit store lokalkendskab hjælper køberne til at vælge netop dit område. Jeg er proaktiv og sørger for, at potentielle købere holdes til ilden.

Jeg har mere end 12 års erfaring fra ejendomsmarkedet, er uddannet Cand. Merc., og har tidligere arbejdet intensivt med kommunikation og markedsanalyse, hvilket sikrer dig, at boligen rammer målgruppen præcist i både tekst og billede.

Ønsker du hjælp til at gøre boligen salgsklar, trækker jeg gerne samarbejdspartnere ind i det forberedende arbejde. Du behøver ikke røre en finger.

Når din bolig skal sælges, annoncerer vi på de store boligplatforme, branchehjemmesider, Facebook, og vi supplerer gerne med målrettede internet kampagner. Og ikke mindst - vi rådgiver dig altid kompetent om, hvordan du opnår den bedste pris.

Overvejer du at sælge? Jeg kommer gerne ud til en uforpligtende boligsnak - tlf. 2014 6239 / susanne@minbolighandel.dk

Stor ros til Susanne

Susanne Søgaard fra Min Bolighandel fandt de helt rigtige købere til vores store dejlige hus i Humlebæk. Susanne tog udgangspunkt i husets rummelighed og fandt en familie, med behov for både kontor, børne- og mange gæsteværelser; Susanne solgte såvel huset som vores skønne område til en by-familie fra Frederiksberg og sørgede for et møde med os alle, for at få handlen helt på plads. På hyggelig og rolig vis fik vi en god aftale i stand for alle parter, så stor ros til Susanne herfra.

Mogens Grunnet & Marianne Qvist sælgere af Baunebjergvej 285 3050 Humlebæk

Solgt til "næsten" prisen

Det har været en fornøjelse at lære Susanne Søgaard fra Min Bolighandel at kende, og en fornøjelse at møde hendes salgsiver og gåpåmod med at sælge min lejlighed. Nu er det jo ikke jordens allerstørste opgave at sælge en lejlighed i Humlebæk, men Susanne solgte på den lovede tid, og hun gav mig positive meldinger hele tiden. At hun så solgte til ”næsten” prisen, skal man jo heller ikke kimse af. Det var en super lejlighed, som Susanne fik shinet flot op. Også køber var ude for hendes særdeles søde og kærlige gebærden. Susanne har en varm og meget personlige fremtræden.

John Hoffmann sælger af Teglgårdsvej 307, Humlebæk

Solgt på få uger

Susanne Søgaard fra Min Bolighandel fik solgt min lejlighed i Humlebæk på få uger. Det gav mig mulighed for at købe min nye bolig i Jylland, og derved undgå en lang periode med dobbelt boligudgift. Handlen af min bolig forløb nemt for mig, og Susanne var engageret igennem hele forløbet. Derfor kan jeg varmt anbefale, at tage en snak med Susanne, hvis du skal sælge bolig i området.

Karen Søndergaard sælger af Teglgårdsvej 385, 3050 Humlebæk

Billede

Skal vi hjælpe dig med køberrådgivning?

Gå til køberrådgivning
Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Gå til Min Bolighandel bloggen

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision