Ejerlejligheder
Salgspris < 2 mio. - salær kr. 42.500

Villa og rækkehus
Salgspris < 4 mio. - salær kr. 60.000

Mød Min Bolighandel Øresund

Jeg er vokset op i området, og sammen med min familie nyder jeg alt det, området byder på - smukke naturoplevelser, et aktivt sports- og fritidsliv, skønne strand- og havnemiljøer, kultur, restaurant- og caféliv samt gode indkøbsmuligheder. Hér har du det hele og kan alligevel smutte til København på en halv time.

Jeg kan varmt anbefale at købe bolig her - småbørnsfamilier, familier med unge under uddannelse, singler og seniorer finder skræddersyede boliger og -aktiviteter her.
Jeg sælger ikke kun en bolig, men også et nyt sted at leve sit liv.

Hos mig får du en spændende og vedkommende boligsnak, inden boligen annonceres til salg. Jeg følger hele salgsprocessen og sørger for at holde dig orienteret. Mit store lokalkendskab hjælper køberne til at vælge netop dit område. Jeg er proaktiv og sørger for, at potentielle købere holdes til ilden.

Jeg har mere end 12 års erfaring fra ejendomsmarkedet, er uddannet Cand. Merc., og har tidligere arbejdet intensivt med kommunikation og markedsanalyse, hvilket sikrer dig, at boligen rammer målgruppen præcist i både tekst og billede.

Ønsker du hjælp til at gøre boligen salgsklar, trækker jeg gerne samarbejdspartnere ind i det forberedende arbejde. Du behøver ikke røre en finger.

Når din bolig skal sælges, annoncerer vi på de store boligplatforme, branchehjemmesider, Facebook, og vi supplerer gerne med målrettede internet kampagner. Og ikke mindst - vi rådgiver dig altid kompetent om, hvordan du opnår den bedste pris.

Jeg har kontor på adressen Lyngsø Allé 3C, 2970 Hørsholm, hvor du er velkommen til at kigge forbi. 

Overvejer du at sælge? Jeg kommer gerne ud til en uforpligtende boligsnak - tlf. 2014 6239 / susanne@minbolighandel.dk

Stor ros til Susanne

Susanne Søgaard fra Min Bolighandel fandt de helt rigtige købere til vores store dejlige hus i Humlebæk. Susanne tog udgangspunkt i husets rummelighed og fandt en familie, med behov for både kontor, børne- og mange gæsteværelser; Susanne solgte såvel huset som vores skønne område til en by-familie fra Frederiksberg og sørgede for et møde med os alle, for at få handlen helt på plads. På hyggelig og rolig vis fik vi en god aftale i stand for alle parter, så stor ros til Susanne herfra.

Mogens Grunnet & Marianne Qvist sælgere af Baunebjergvej 285 3050 Humlebæk

Susanne Søgaard møder altid op med et stort smil

Susanne Søgaard møder altid op med et stort smil, og er altid klar på at gå den ekstra meter for at få handlen i hus. Derudover er samarbejdet meget mere afslappet og nede på jorden uden de store sælgertaler i forhold til hvad hendes konkurrenter kunne præstere. Susanne sørgede også for at vi fik en lang overtagelse, hvilket vi var på jagt efter. Hun kan varmt anbefales! 

Sonny Olsen sælger af Brødregårdsvej 70 Kokkedal

Jeg kan kun give susanne min bedste anbefaling

Susanne Søgaard har solgt min skønne lejlighed i Humlebæk til den udbudte salgspris. Vi havde et super godt samarbejde omkring salget, og jeg kan kun give Susanne min bedste anbefaling for at udvise både faglig ekspertise og et frisk pust af kundepleje. 

Claus Pitzner sælger af Teglgårdsvej 359C Humlebæk

Solgt til "næsten" prisen

Det har været en fornøjelse at lære Susanne Søgaard fra Min Bolighandel at kende, og en fornøjelse at møde hendes salgsiver og gåpåmod med at sælge min lejlighed. Nu er det jo ikke jordens allerstørste opgave at sælge en lejlighed i Humlebæk, men Susanne solgte på den lovede tid, og hun gav mig positive meldinger hele tiden. At hun så solgte til ”næsten” prisen, skal man jo heller ikke kimse af. Det var en super lejlighed, som Susanne fik shinet flot op. Også køber var ude for hendes særdeles søde og kærlige gebærden. Susanne har en varm og meget personlige fremtræden.

John Hoffmann sælger af Teglgårdsvej 307, Humlebæk

Solgt på få uger

Susanne Søgaard fra Min Bolighandel fik solgt min lejlighed i Humlebæk på få uger. Det gav mig mulighed for at købe min nye bolig i Jylland, og derved undgå en lang periode med dobbelt boligudgift. Handlen af min bolig forløb nemt for mig, og Susanne var engageret igennem hele forløbet. Derfor kan jeg varmt anbefale, at tage en snak med Susanne, hvis du skal sælge bolig i området.

Karen Søndergaard sælger af Teglgårdsvej 385, 3050 Humlebæk

Trygge gennem hele processen

Vi har gennem hele salgsperioden følt os godt oplyst samt fået gode råd omkring, hvad vi kunne gøre for, at huset fremstod bedst muligt til salg. Susanne solgte vores hus på kun 3 uger til en meget flot pris for området. Susanne er en meget rolig og behagelig person at være sammen med, og vi følte os trygge gennem hele processen. Jeg vil her gerne anbefale Susanne Søgaard fra Min Bolighandel, hvis i står og skal sælge jeres hus. 

Lone Dueholm, sælger af Enebærhaven 105

Susanne var vedholdende, flittig og arbejdede hårdt for at få kabalen til at gå op.

”Susanne fra Min Bolighandel Øresund solgte vores hyggelige rækkehus i Nivåvænge til overtagelse lige præcis til den dato, hvor vi fik vores nye bolig. Susanne var vedholdende, flittig og arbejdede hårdt for at få kabalen til at gå op. Vi fik flere købstilbud præsenteret og kunne vælge de bedste vilkår. Vi kan kun anbefale Susanne, hvis du skal sælge din bolig i området.”

Bygningskonstruktør Atlan Hørsløv Jensen, Nivåvænge 214

Susanne er arbejdsom, og vedholdende

Susanne er god til at se muligheder og fik vha ny indretning samt ny møblering omdannet huset til at få et mere moderne og imødekommende udtryk, så det passede til målgruppen. Haven fik også et løft.

Susanne er arbejdsom, vedholdende, og det gode humør smitter af på både køber og sælger – Susanne fandt den helt rigtige køber til mit dejlige hus ved havet. Jeg kan varmt anbefale Susanne 😊

David Onuoha Sælger af Parallelvej 36B

Huset blev solgt hurtigt, og det hele forløb nemt for os

”Susanne fra Min Bolighandel Øresund solgte vores hus i Hørsholm til en fin pris, og vi havde mange potentielle købere forbi huset, straks det blev sat til salg.

Huset blev solgt hurtigt, og det hele forløb nemt for os. Vi kan kun anbefale at kontakte Susanne, hvis du skal sælge hus i området.”

Rebecca Forsman, sælger Hækkevej 2E, 2970 Hørsholm

Susanne mestrer den fine balance mellem professionalisme i sit arbejde, stort engagement og samtidig være ’menneske’

”Susanne mestrer den fine balance mellem professionalisme i sit arbejde, stort engagement og samtidig være ’menneske’. Vi har været trygge hele vejen gennem salget af vores lejlighed på Nordre Strandvej 123A i Hellebæk. Susanne har altid være klar til at svare på vores spørgsmål morgen/aften/weekend. Vi har været særligt glade for en status hurtigt efter åbent hus eller en fremvisning. Vi kan varmt anbefale Susanne og Min Bolighandel.”

Søren og Ingrid Isaksen Sælgere af Nordre Strandvej 123A, Hellebæk

Susanne er meget behagelig at samarbejde med

Susanne fra Min Bolighandel Øresund solgte vores dejlige landsted, hvor vi har boet i 30 år. Vi havde mange hyggelige samtaler med Susanne under vejs, og fik lavet en utrolig flot dronefilm, der viste både søer og skov. Det var dronebillederne der vakte køberens interesse. Susanne er meget behagelig at samarbejde med, og vi er kommet godt videre til en mindre bolig.

Edel og Svend-Erik Eilertsen Sælger af Ørsholtvej 25, Gurre

Susanne lagde en kæmpe indsats i at sælge vores hus

Susanne fra Min Bolighandel Øresund, fik såvel køb som salg af ejendom til at lykkes med bravour – alt inklusiv på godt 3 måneder. Susanne lagde en kæmpe indsats i at sælge vores hus, havde gode og kreative ideer og afholdt utallige åbent hus arrangementer på kort tid.Vi kan derfor på det varmeste anbefale Susanne, som altid er imødekommende, lyttene og nem at kommunikere med.

Lone og Hans Henrik Felby Sælger af Elmekrogen 15, Helsinge & købere af Østre allé 58, Gilleleje

Billede

Skal vi hjælpe dig med køberrådgivning?

Gå til køberrådgivning
Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Gå til Min Bolighandel bloggen

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision