FASTE LAVE SALÆRER

Mød din ejendomsmægler hos Min Bolighandel Nordfyn

EN EJENDOMSMÆGLER MED LOKAL FORANKRING...

Find din nye ejendomsmægler i Morud hos Min Bolighandel. Min Bolighandel Nordfyn ApS er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med mange års erfaring. Rundt om i landet er der mere end 25 forretninger, som alle hver især har specialiseret sig i netop deres lokalområde. Vores ekspertise består i lokalområdet omkring Morud, Søndersø og resten af byerne på Nordfyn. Vi har et indgående kendskab til områdets mange muligheder i form af shopping, sportsaktiviteter og restauranter samt kultur og erhvervsliv.

SPAR OP TIL 30% I SALÆR...

Fast lavt salær inklusive moms, markedsføring, fremvisninger mv. - Dette er netop kendetegnet ved Min Bolighandel. Alle omkostninger overfor dig, som sælger bliver holdt på et lavt niveau, uden at gå på kompromis hvilket netop kan realiseres i og med, at vi ikke har udgifter til store dyre butikslokaler.

JEG STÅR KLAR, NÅR DET PASSER DIG...

Eftersom jeg ikke har en fysisk butik yder jeg tillige den service, at jeg altid kommer hjem til dig. Børnene kan opholde sig i trygge omgivelser i hjemmet imens mor og far kan koncentrere sig om et af livets vigtigste beslutninger, hvilket en ejendomshandel ofte er. Som en bonus får jeg et endnu bedre kendskab til din bolig eftersom jeg kommer på besøg et par gange inden den bliver sat til salg. Jeg er til for, at føre dig trygt igennem din bolighandel fra start til slut.

FÅ EN GRATIS VURDERING AF DIN EJENDOMSMÆGLER

Bor du på Nordfyn og går du med salgstanker, så kontakt mig for en gratis og uforpligtende vurdering! - Også hvis du bare er nysgerrig omkring det nuværende marked.

Kasper C.F. Kabbel
Tlf. 5369 0306

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision