Min Bolighandel Odense Nord & Nordfyn

5369 0306
kasper@minbolighandel.dk

'

FASTE LAVE SALÆRER

Mød din ejendomsmægler hos Min Bolighandel Odense N & Nordfyn

EN EJENDOMSMÆGLER MED LOKAL FORANKRING...

Find din nye ejendomsmægler i Morud hos Min Bolighandel. Min Bolighandel Odense N & Nordfyn ApS er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med mange års erfaring. Rundt om i landet er der mere end 25 forretninger, som alle hver især har specialiseret sig i netop deres lokalområde. Vores ekspertise består i lokalområdet omkring Morud, Søndersø og resten af byerne på Nordfyn samt Odense N. Vi har et indgående kendskab til områdets mange muligheder i form af shopping, sportsaktiviteter og restauranter samt kultur og erhvervsliv.

SPAR OP TIL 30% I SALÆR...

Fast lavt salær inklusive moms, markedsføring, professionel fotografering, tekstforfatter, fremvisninger mv. - Dette er netop kendetegnet ved Min Bolighandel. Alle omkostninger overfor dig, som sælger bliver holdt på et lavt niveau, uden at gå på kompromis hvilket netop kan realiseres i og med, at Kasper ikke har udgifter til store dyre butikslokaler.

JEG STÅR KLAR, NÅR DET PASSER DIG...

Eftersom Kasper ikke har en fysisk butik yder han tillige den service, at han altid kommer hjem til dig. Børnene kan opholde sig i trygge omgivelser i hjemmet imens mor og far kan koncentrere sig om et af livets vigtigste beslutninger, hvilket en ejendomshandel ofte er. Som en bonus får Kasper endnu bedre kendskab til din bolig eftersom han kommer på besøg et par gange inden den bliver sat til salg. Kasper er til for, at føre dig trygt igennem din bolighandel fra start til slut.

Få en gratis vurdering af din ejendomsmægler

Bor du i omegnen af Morud, Søndersø eller Nordfyn og går du med salgstanker, så kontakt Kasper for en gratis og uforpligtende vurdering! - Også hvis du bare er nysgerrig omkring det nuværende marked.

Kasper C.F. Kabbel
Tlf. 5369 0306

Billede

Nyheder fra os

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision