Godset

Byggegrunde med unik beliggenhed

For enden af den lukkede vej ‘Godset’ ligger de udbudte grunde i et smukt kuperet terræn, omkranset af fredskov. Det samlede areal af udstykningen, er på hele 19.505kvm., men for at bevare oplevelsen af at bo midt i naturen, udstykkes her kun i alt 10 grunde. Friarealerne mellem parcellerne og skovbrynet er således med til at sikre, oplevelsen af, at kunne kigge ned langs skovbrynet og følge årstidernes skiften.

Fra området er der naturligvis direkte adgang til skoven og videre til Langå Sø. Der vil ofte være mulighed for at se musvågepar svæve over skoven eller møde rådyr, fasaner og harer på skovstierne.
Beliggenheden midt i fredskov, sammenholdt med, at der er under 10 minutters gang til station og indkøb gør grundenes placering i særklasse attraktive…

Langå, mere end der hvor toget standser…

Mange forbinder blot Langå med et jernbaneknudepunkt. Vi, der kender Langå, ved, at byen rummer meget mere end det. Her er jo simpelthen alt, hvad der skal til, for at få dagliglivet til at fungere: en god folkeskole, flere børneinstitutioner, juniorklub, ungdomsskole, to supermarkeder, en lang række specialbutikker og servicefunktioner af enhver art.

Se boliger på GODSET

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'