GODSET

Byggegrunde med unik beliggenhed

For enden af den lukkede vej ‘Godset’ ligger de udbudte grunde i et smukt kuperet terræn, omkranset af fredskov. Det samlede areal af udstykningen, er på hele 19.505kvm., men for at bevare oplevelsen af at bo midt i naturen, udstykkes her kun i alt 10 grunde. Friarealerne mellem parcellerne og skovbrynet er således med til at sikre, oplevelsen af, at kunne kigge ned langs skovbrynet og følge årstidernes skiften.

Fra området er der naturligvis direkte adgang til skoven og videre til Langå Sø. Der vil ofte være mulighed for at se musvågepar svæve over skoven eller møde rådyr, fasaner og harer på skovstierne.
Beliggenheden midt i fredskov, sammenholdt med, at der er under 10 minutters gang til station og indkøb gør grundenes placering i særklasse attraktive…

Langå, mere end der hvor toget standser…

Mange forbinder blot Langå med et jernbaneknudepunkt. Vi, der kender Langå, ved, at byen rummer meget mere end det. Her er jo simpelthen alt, hvad der skal til, for at få dagliglivet til at fungere: en god folkeskole, flere børneinstitutioner, juniorklub, ungdomsskole, to supermarkeder, en lang række specialbutikker og servicefunktioner af enhver art.


Se boliger i GODSET

995.000 kr.

Godset 15

8870 Langå

Helårsgrund 830 m2

745.000 kr.

Godset 13

8870 Langå

Helårsgrund 826 m2

Solgt

-

Godset 28

8870 Langå

Helårsgrund 1.226 m2

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.