KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Min Bolighandel Kolding - din ejendomsmægler i Kolding, Christiansfeld og Lunderskov

Hos Min Bolighandel Kolding, kender vi lokalområdet særdeles godt, når vi foretager vurderinger og salg af ejendomme i og omkring Kolding, Christiansfeld og Lunderskov. Vi kan tilbyde konkurrencedygtige salgsomkostninger.

Lokal forankret ejendomsmægler

Min Bolighandel Kolding har et stærkt professionelt netværk med mange års erfaring, og er en del af en ejendomsmæglerkæde.

Boligerne finder man på nettet - Men der er mennesker bag salget

Søger man efter en bolig foregår det meste på nettet. For køberne er det af mindre betydning, hvilken mæglerkæde eller ejendomsmægler der har boligen til salg. Det er beliggenheden, huset og prisen, der er altafgørende for, om køberne kommer ud og kigger på din bolig, men det skal være en professionel boligsælger, der skal være med til at formidle kontakten og skabe den tillid, der skal til i forhold til at få solgt til den rigtige pris og tid.

Sælgers mand i tæt dialog med køber

Hos os foregår boligsalget meget struktureret, og 100% i boligsælgers interesse, og for os er det meget vigtigt, at der er en tæt dialog mellem mægler og sælger, så derfor vil det altid være samme mægler, der varetager den enkelte sælgers interesser. Vi hjælper køberne til at se mulighederne og sikre, at enderne møder hinanden, så sælger får solgt sit hus og køber får realiseret sin boligdrøm.

Kontakt os hvis du er på udkig efter bolig i og omkring Kolding, Christiansfeld eller Lunderskov

Vi vil gerne tage en dialog med dig om dine boligdrømme. Ring og få en uforpligtende snak (tlf: 6052 6472) eller send os en mail på kenneth@minbolighandel.dk

Følg os

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision