Salær, markedsføring, professionel fotopakke og tekstforfatter
Villaer, fritidshuse, rækkehuse, andelsboliger og ejerlejligheder
Kr. 50.000 inkl. moms

Mød Min Bolighandel Kolding

Min Bolighandel Kolding er din lokale ejendomsmægler til faste lave salærer hvor vi godt tør garantere at vi sætter os grundigt ind i tingene og kender lokalområdet rigtigt godt når vi foretagere vurderinger og salg af ejendomme i og omkring Kolding.

Bolighandlen kan gøres billigere og ligeså godt

Vi synes det er vigtigt at få formidlet til boligejerne, at de ikke skal tage til takke med høje salærer, når de skal sælge deres bolig. Vi har optimeret vores forretningsmodel på kostsiden i og med at vi ikke har udgifter til husleje eller selv sidder med sagsbehandlingen i de enkelte butikker. Sagsbehandlingen er samlet et sted i Danmark og vi kan derfor gøre det hele mere effektivt og kosteffektivt således at boligsælgerne får mest muligt ud af deres boligsalg.

Blandt landets højeste kundetilfredsanbefalinger

Selv om Min Bolighandel har et lavt salær går det ikke ud over kvaliteten, derfor ligger Min Bolighandel også blandt de bedste i kundetilfredshedsanbefalinger fra boligsælgere og købere – se den aktuelle kundetilfredshed fra boligsiden.dk nederst på denne side.

Boligerne finder man på nettet - Men der er mennesker bag salget

Søger man efter en bolig foregår det meste på nettet. For køberne er det af mindre betydning hvilken mæglerkæde der har ejendommen til salg. Det er beliggenhed, huset og prisen der er altafgørende for om køberne kommer ud og kigger på din bolig, men det skal være en professionel boligsælger, der skal være med til at formidle kontakten og skabe den tillid, der skal til i forhold til at få solgt til den rigtige pris og tidsfrist.

Sælges mand i tæt dialog med køber

Hos os foregår boligsalget meget struktureret, i 100% boligsælgers interesse men vi hjælper køber til, at se mulighederne og sikre, at enderne når hinanden, så sælger får solgt sit hus og køber får realiseret sin boligdrømme

Følg os

Billede

Skal vi hjælpe dig med køberrådgivning?

Gå til køberrådgivning
Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Gå til Min Bolighandel bloggen

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision