ALTID FASTE LAVE SALÆRER - FÅ ET GRATIS SALGSTILBUD

Mød Min Bolighandel Køge 

Vi har mange års erfaring som ejendomsmæglere i lokalområdet - Køge og Stevns kommuner. Mange kunder har vi endda haft fornøjelsen at sælge bolig for flere gange gennem årene. Det glæder vi os over, og tager som et klart udtryk for tilfredshed med vores måde at håndtere mæglerrollen på og vores evne til at sælge boliger.

Vi er som forretning en del af Min Bolighandel, en uafhængig ejendomsmæglerkæde med fokus på nærhed og personlig rådgivning. Det betyder bl.a. at vi selv bestemmer, hvordan vi synes din bolig sælges bedst, og hvordan du som sælger mærker det undervejs i processen. Det betyder også, at vi er med hele vejen gennem forløbet, både før, under og efter salget. Vi synes nemlig, det er vigtigt at have en tæt kontakt med sælger hele vejen gennem salget. Sådan sikrer vi, at alle de små detaljer fanges undervejs og at sagen følges til dørs, helt til sidste punktum er sat, boligen er overdraget, og de sidste afregninger er foretaget.

Nærvær betyder noget

For os betyder nærvær, at være langt mere end blot fysisk tilstede. Nærvær er nemlig noget, der kan opleves, når man er ægte tilstede i nuet. Vi mener, at bolighandel kræver nærvær og er meget bevidst om at være der 100% i mødet med både købere og sælgere. Det er nemlig gennem nærvær at de små, men ofte meget betydningsfulde detaljer kommer til syne, ligesom at det også er hér, at man fanger de vigtigste holdninger og ønsker, der skal prioriteres i samarbejdet. En høj grad af nærvær bidrager positivt til at styrke relationen og vores erfaring siger os, at de bedste resultater ved bolighandel opnås, når der er en god og stærk relation mellem sælger og ejendomsmægler.

Så, vi mener det faktisk, når vi siger, at nærvær betyder noget.

Velkommen til Min Bolighandel Køge

Per Enemark
Tlf. 5664 0690

Følg os

Kan varmt anbefales

Jeg har netop været i kontakt med Min Bolighandel Køge. Super kundeservice og yderst kompetent rådgivning.

Olivia Christensen

En yderst kompetent mægler

Ærlig og troværdig boligrådgivning både ved salg og køb. Kan varmt anbefales.

Erik S.

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision