FASTE LAVE SALÆRER

Min Bolighandel Hvalsø og Lejre

Velkommen hos Min bolighandel Hvalsø og Lejre. Jeg er indehaver og ejendomsmægler hos Min Bolighandel Hvalsø og Lejre. Jeg har mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og advokatbranchen og har boet i Torkilstrup ved Kirke Såby siden 2005. Jeg kender lokalområdet rigtig godt og bruger det flittigt, det er en fordel for dig, når du skal sælge eller købe bolig.

Det primære område jeg dækker er Torkilstrup, Kirke Såby, Vester Såby, Kirke Sonnerup, Englerup, Ejby, Kirke Hyllinge, Rye, Gevninge, Nørre Hvalsø, Hvalsø, Lejre, Osted, Kirke Eskilstrup, Store Merløse og Tølløse.

Din personlige ejendomsmægler…

Når du vælger mig som din ejendomsmægler – hvad enten du skal sælge din bolig eller finde din nye drømmebolig – så er du sikker på at få den samme mægler der følger dig igennem hele processen fra start til slut. Jeg har ikke en fysisk butik, hvilket også er grunden til at omkostningerne overfor dig kan holdes på et lavt og overskueligt niveau, da jeg ikke skal betale husleje til dyre butikslokaler mv. Jeg kommer også altid hjem til dig, når der skal afholdes møder, hvilket sparer dig for tid og transport.

Lokalkendskab betyder alt…

Når du skal sælge din bolig er det vigtigt at have en ejendomsmægler, som kender området og kan fortælle en køber om området. Det er vigtigt for en køber at kunne få svar på hvor skolen ligger, hvor børnene kan gå til fodbold eller håndbold, men også hvor lang tid det tager at komme på arbejde i fx København eller Kalundborg og hvad der er af transportmuligheder. Det er blot nogle af de ting jeg går op i at informere en køber om, så de kan få øje på hvor attraktivt området omkring Hvalsø og Lejre er. Det er nemlig et område der kan det hele.

Salær og markedsføring…

Vi tilbyder et fast lavt salær og annoncerer udelukkende der hvor køberne søger efter bolig, hvilket er på Boligsiden og Boliga. De boliger vi har til salg kan også ses på de større ejendomsmæglershjemmesider.

Kontakt mig…

Hvis du går med salgstanker, så kontakt mig endelig for en gratis salgsvurdering og hør hvordan vi bedst for solgt netop din bolig uanset om du bor i Torkilstrup, Kirke Såby, Vester Såby, Kirke Sonnerup, Englerup, Ejby, Kirke Hyllinge, Rye, Gevninge, Nørre Hvalsø, Hvalsø, Lejre, Osted, Kirke Eskilstrup, Store Merløse og Tølløse.

Mange hilsner
Jannie Skytte, Indehaver og Ejendomsmægler MDE  4255 0078

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision