Salær, markedsføring
og professionel fotograf

Villa & Rækkehus
kr. 39.500 inkl. moms

Ejerlejlighed & Andelsbolig
kr. 29.500 inkl. moms

Mød Min Bolighandel Horsens

Vi har et indgående kendskab til vurdering og salg af ejendomme i Horsens og omegn og har vurderet ejendomme i bredt omfang i hele det østjyske både hos Min Bolighandel og i tidligere stillinger som salgschef i flere af de store ejendomsmæglerkæder.

Min Bolighandel er lokalt forankret. Og jo, vi tør godt garantere lokalkendskab, selvom vi ikke har en butik lige rundt hjørnet. Den er sparet væk, da den ikke tilfører dig nogen værdi som sælger.

Hos Min Bolighandel Horsens er det samme person der vurderer din bolig, fremviser din bolig og sælger din bolig, på den måde sikres en personlig bolighandel med fokus på god service.

Samtidig skiller vi os ud på markedsføringen, idet vi laver nye spændende og anderledes markedsføringsmæssige tiltag, der sælger din bolig og tilbyder en meget fleksibel service - vi kan når det passer dig, også aften og weekend. Desuden får du et konkurrencedygtigt salær - uden at gå på kompromis med hverken faglighed eller service.

Her får du et kompetent forløb, som giver en god mavefornemmelse med en mægler der har en bred erfaring med boliger generelt.

Du kan se mere om kundetilfredshed og vores forretning her på siden ellers kontakt os for en uforpligtende snak - tlf. 2119 0866.

 

 

Følg os

Billede

Min Bolighandel overtager 6 forretninger fra BOLIGmægleren

Klik og læs mere

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Klik og bliv oprettet

Billede

Følg os på Facebook

Klik og følg

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision