FASTE LAVE SALÆRER

En engageret og professionel bolighandel

Hos Min Bolighandel – Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby tilbyder vi en personlige og nærværende service.

Jeg hedder Anne-Mette Skak Hansen og er indehaver af Min Bolighandel - Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby. Jeg har 16 års erfaring med salg og vurdering - de fleste fra en af landets største mæglerkæder.

Jeg bor med min familie i Bagsværd og kender mit område ud og ind.

Min Bolighandels force er:

- Vi er uafhængige. Vi skal derfor ikke koncentrere os om at sælge lån eller forsikringer – hos os koncentrerer vi os udelukkende om at sælge din bolig!

- Vi har fjernet den dyre strøgbutik og annoncerer udelukkende hvor kunderne søger – nemlig på Boliga og Boligsiden. Du finder os desuden på de store kædemægleres hjemmesider. Vi kan derfor tilbyde den fulde salgspakke til fast lavt salær.

Lavt salær er ikke lig med manglende service. Hos Min Bolighandel – Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby har vi altid tid til kunderne.

Det er altid samme mægler, som tager sig af sagen fra start til slut. Vi kender området og boligen og derved får potentielle købere altid en god oplevelse på åbne huse, fremvisninger og ved henvendelse på telefon og mail.

Vi tænker gerne ”ud af boksen” med alternativ markedsføring og salgsfremmende tiltag.

Vi tilbyder – kort sagt – den samme ydelse som de større kædemæglerne + lidt ekstra – med tid og dedikation til hver sag.

Og ofte til et billigere salær!

Følg os

Fantastisk hurtigt salg

Jeg har været yderst tilfreds. Jeg er løbende blevet orienteret, og var jeg i tvivl om noget, kunne jeg til enhver tid kontakte ejendomsmægleren. Fantastisk at salget gik så hurtigt. Bliver jeg spurgt om salg af ejendom, vil jeg helt klart anbefale Anne-Mette Skak Hansen fra Min Bolighandel

Smakkegårdsvej 155, st. mf., Lise Damkilde

Flot arbejde!

Tak for et godt samarbejde. Peter og jeg har været over tilfredse, og vi ved at du har lagt et stort arbejde bag for at få lejligheden solgt. Flot arbejde Anne-Mette! Og tak for nu : )

Søndersøvej 33a, Helle Sundsvold

Solgt til prisen

Dejligt forløb. Anne-Mette er en god og nærværende mægler. Information hele vejen igennem handlen. Solgt til prisen og indenfor tiden. Klar anbefaling herfra.

Eremitageparken 365, Heine Nielsen

Vi kan varmt anbefale Min Bolighandel.

“Vores” ejendomsmægler Anne-Mette er yderst behagelig, opsøgende, informativ, effektiv og hurtig handlende. Selv i en Coronatid, har hun håndteret vores hussalg effektivt og hurtigt. Altid med tilbagemeldinger efter hver fremvisning. Vi har lige fra det første møde været overbeviste om, at det var Anne- Mette, der skulle stå for vores hussalg. Det har vist sig som en god beslutning. Vi giver Anne-Mette vores bedste anbefalinger.

Pia og Asmus Diederichsen, Kurvej 28

En meget sympatisk og effektiv mægler

Vi vil på det kraftigste anbefale Anne-Mette og Min Bolighandel. Anne-Mette var virkelig opsøgende på vores vegne og vidste lige hvad vi gik efter da vi skulle finde hus i Lyngby. Lige før sommerferien lykkedes det og hun fandt vores drømmehus på Marie Grubbes Alle. En meget sympatisk og effektiv mægler som holder sine aftaler samt vender hurtigt tilbage. Vi kan kun give hende de varmeste anbefalinger. 

Connie Rasmussen og Peter Holm, Marie Grubbes Alle 50

Anne-Mette har gjort en fantastisk indsats

Vi kan varmt anbefale Min Bolighandel Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby, hvis du skal sælge din bolig. Vores samarbejde med Anne-Mette, har været suverænt, hele vejen igennem. Vi har solgt bolig to gange før, igennem større ejendomsmægler kæder, men det engagement og den professionelle måde Anne-Mette har håndteret salget på fra start til slut, kan slet ikke sammenlignes med vores andre ejendomsmægler erfaringer. Anne-Mette har gjort en fantastisk indsats og vi kunne ikke være mere tilfredse. 

Mona Juhl, Bagsværdvej 251

Varme anbefalinger herfra

Hurtigt salg, fremragende service og meget dygtig. 

Jarl Philip, Jordbærvænget 9

Hun har simpelthen været fremragende

For tredje gang har vi købt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, kyndige og professionelle ledelse. Hun har simpelthen været fremragende. Det hele er gået legende let, og så var det selvfølgelig et ekstra plus, at hendes forudseenhed mht. prisleje mm. samt måske lidt held :-) gjorde, at lejligheden blev solgt på 4 dage. Kan varmt anbefales. 

Mogens Hall, Dalstrøget 131, 1. mf.

Fantastisk og yderst professionel service

Fantastisk arbejde af Min Bolighandel – Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby. Da vi endelig havde besluttet os for at sætte vores rækkehus til salg, var vi ikke i tvivl om, at Anne-Mette fra Min Bolighandel var den rette mægler. Gennem hele forløbet leverede Anne-Mette en fantastisk og yderst professionel service. Og på kun 14 dage havde hun solgt vores hus. De varmeste anbefalinger herfra. 

Camilla og Jesper, Stengårdsvænge 63

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision