FASTE LAVE SALÆRER

En engageret og professionel bolighandel

Hos Min bolighandel - Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby gør vi meget ud af den personlige betjening. Jeg sætter altid kunden i fokus, og du er garanteret den samme ejendomsmægler igennem hele forløbet. Det skaber en enorm tryghed og gør at det bliver et meget personligt samarbejde omkring salget af netop din bolig. Jeg har desuden en bred erfaring med boliger generelt fra både Danbolig, Nykredit og BRFkredit og har derfor også en fortid som bankrådgiver og kreditrådgiver i et realkreditinstitut. Min erfaring sikre dig således som kunde at jeg kender til alle aspekter i en ejendomshandel og kan vejlede dig i hele forløbet. Endvidere har jeg faste lave salærer som fra start skaber en enorm gennemsigtighed til gavn for dig som kunde og uden store overraskelser.

Min Bolighandels force er:

  • Vi er uafhængige. Vi skal derfor ikke koncentrere os om at sælge lån eller forsikringer – hos os koncentrerer vi os udelukkende om at sælge din bolig!
  • Vi har fjernet den dyre strøgbutik og annoncerer udelukkende hvor kunderne søger – nemlig på Boliga og Boligsiden. Du finder os desuden på de store kædemægleres hjemmesider. Vi kan derfor tilbyde den fulde salgspakke til fast lavt salær.

Lavt salær er ikke lig med manglende service. Hos Min Bolighandel – Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby har vi altid tid til kunderne.

Det er altid samme mægler, som tager sig af sagen fra start til slut. Vi kender området og boligen og derved får potentielle købere altid en god oplevelse på åbne huse, fremvisninger og ved henvendelse på telefon og mail.

Vi tænker gerne ”ud af boksen” med alternativ markedsføring og salgsfremmende tiltag.

Få en gratis salgsvurdering af din personlige ejendomsmægler

Bor du i Bagsværd, Søborg eller Kgs. Lyngby og går du med salgstanker, så kontakt mig for en gratis og uforpligtende salgsvurdering og en snak om hvordan vi sammen bedst får solgt netop din ejendom!

Michele Møller Amundsen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE. Køberrådgiver. Vurderingsansvarlig for Totalkredit.

Tlf. 81 59 58 57

Følg os

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision