FASTE LAVE SALÆRER

En engageret og professionel bolighandel

Hos Min Bolighandel – Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby tilbyder vi en personlige og nærværende service.

Jeg hedder Anne-Mette Skak Hansen og er indehaver af Min Bolighandel - Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby. Jeg har 16 års erfaring med salg og vurdering - de fleste fra en af landets største mæglerkæder.

Jeg bor med min familie i Bagsværd og kender mit område ud og ind.

Min Bolighandels force er:

- Vi er uafhængige. Vi skal derfor ikke koncentrere os om at sælge lån eller forsikringer – hos os koncentrerer vi os udelukkende om at sælge din bolig!

- Vi har fjernet den dyre strøgbutik og annoncerer udelukkende hvor kunderne søger – nemlig på Boliga og Boligsiden. Du finder os desuden på de store kædemægleres hjemmesider. Vi kan derfor tilbyde den fulde salgspakke til fast lavt salær.

Lavt salær er ikke lig med manglende service. Hos Min Bolighandel – Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby har vi altid tid til kunderne.

Det er altid samme mægler, som tager sig af sagen fra start til slut. Vi kender området og boligen og derved får potentielle købere altid en god oplevelse på åbne huse, fremvisninger og ved henvendelse på telefon og mail.

Vi tænker gerne ”ud af boksen” med alternativ markedsføring og salgsfremmende tiltag.

Vi tilbyder – kort sagt – den samme ydelse som de større kædemæglerne + lidt ekstra – med tid og dedikation til hver sag.

Og ofte til et billigere salær!

Vores sælgere er super tilfredse og giver os 10 af 10 (pr. 6/11-19) mulige i Boligsidens tilfredshedsmåling, som udsendes når salget af boligen er endeligt.

Følg os

Fantastisk hurtigt salg

Jeg har været yderst tilfreds. Jeg er løbende blevet orienteret, og var jeg i tvivl om noget, kunne jeg til enhver tid kontakte ejendomsmægleren. Fantastisk at salget gik så hurtigt. Bliver jeg spurgt om salg af ejendom, vil jeg helt klart anbefale Anne-Mette Skak Hansen fra Min Bolighandel

Smakkegårdsvej 155, st. mf., Lise Damkilde

Flot arbejde!

Tak for et godt samarbejde. Peter og jeg har været over tilfredse, og vi ved at du har lagt et stort arbejde bag for at få lejligheden solgt. Flot arbejde Anne-Mette! Og tak for nu : )

Søndersøvej 33a, Helle Sundsvold

Solgt til prisen

Dejligt forløb. Anne-Mette er en god og nærværende mægler. Information hele vejen igennem handlen. Solgt til prisen og indenfor tiden. Klar anbefaling herfra.

Eremitageparken 365, Heine Nielsen

Billede

Boligmarkedet og COVID-19

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision