FASTE LAVE SALÆRER

En personlig bolighandel

Jeg bor selv i Bagsværd med min familie. Vi er utrolig glade for området og synes at det byder på alt hvad man kan ønske sig af grønne områder, underholdning samt shopping muligheder – og det er et dejligt område at have børn i. Jeg kan varmt anbefale det til potentielle købere.

Det er mig som følger dig og din bolig gennem hele salgsprocessen – lige fra første møde/vurdering til fremvisninger og åbne huse, samt forhandlinger og underskrift på købsaftale, når vi har fundet køberen. På denne måde sikres både sælger og interesserede kunder den bedste service. Vi kalder det en personlig bolighandel. Overvejer du at sælge? Jeg kommer gerne ud til en uforpligtende boligsnak – tlf. 4248 4948.

Følg os

Fantastisk hurtigt salg

Jeg har været yderst tilfreds. Jeg er løbende blevet orienteret, og var jeg i tvivl om noget, kunne jeg til enhver tid kontakte ejendomsmægleren. Fantastisk at salget gik så hurtigt. Bliver jeg spurgt om salg af ejendom, vil jeg helt klart anbefale Anne-Mette Skak Hansen fra Min Bolighandel

Smakkegårdsvej 155, st. mf., Lise Damkilde

Flot arbejde!

Tak for et godt samarbejde. Peter og jeg har været over tilfredse, og vi ved at du har lagt et stort arbejde bag for at få lejligheden solgt. Flot arbejde Anne-Mette! Og tak for nu : )

Søndersøvej 33a, Helle Sundsvold

Solgt til prisen

Dejligt forløb. Anne-Mette er en god og nærværende mægler. Information hele vejen igennem handlen. Solgt til prisen og indenfor tiden. Klar anbefaling herfra.

Eremitageparken 365, Heine Nielsen

Billede

Skal vi hjælpe dig med køberrådgivning?

Gå til køberrådgivning
Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Gå til Min Bolighandel bloggen

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision