Alle priser er inkl. salær og markedsføring – udover kommer professionel fotograf og dokumentationsomkostninger.

Villa, Villalejlighed og Rækkehus
kr. 60.000

Ejerlejlighed og Kolonihave
kr. 45.000

Andelsbolig
kr. 35.000

Min Bolighandel Amager - Din personlige ejendomsmægler

Hos Min bolighandel Amager gør vi meget ud af den personlige betjening. Vi sætter altid kunden i fokus, og du er garanteret et godt salgsteam og er dermed i trygge hænder igennem hele forløbet. Vi har tilsammen en bred erfaring med både boligkøb og salg fra både ejendomsmæglerbranchen, men nogle af os er også tidligere kollegaer fra BRFkredit og har derfor også en fortid og erfaring som bankrådgivere og kreditrådgivere i et realkreditinstitut. Vores erfaring sikre dig således som kunde at vi kender til alle aspekter i en ejendomshandel og kan vejlede dig i hele forløbet. Endvidere har vi faste lave salærer som fra start skaber en enorm gennemsigtighed til gavn for dig som kunde og uden store overraskelser – og som en ekstra lille krølle på det hele så tilbyder vi solgt eller gratis, så risikoen for salget er på vores side.

En ejendomsmægler med lokal forankring

Lokalkendskab er enormt vigtigt for os, og mange gange har vi mange spændende ting lokalt som alle ikke kender til. Flere af os er bosat på Amager og kender derfor området bedre end de fleste, og det sørger vi således for at køberne får kendskab til, ligesom vi ofte svare på mange spørgsmål omkring kommunen eller det lille lokalområde man flytter til.

Vejen til et personligt salg - er lige her!

Vi vil gerne være tro mod os selv og kunne se os selv og kunderne i øjnene når vi møder dem i lokalområdet. Derfor vil vi altid stå for både det fagligt kompetent køb eller salg, men stadig med den personlige betjening i højsædet. Sagt med andre ord, vi er til for at føre dig trygt igennem din bolighandel fra start til slut.

Få en gratis salgsvurdering af din personlige ejendomsmægler

Bor du i vores lokalområde eller har du fået os personligt anbefalet, og går du med salgstanker, så kontakt os for en gratis og uforpligtende salgsvurdering og en snak om hvordan vi sammen bedst får solgt netop din ejendom!

Tlf.nr. 8159 5857 - vi glæder os til at høre fra dig

Følg os

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision