ALTID FASTE LAVE SALÆRER - OG HVORFOR BETALE FOR MEGET...

Mød din ejendomsmægler hos Min Bolighandel Kalundborg

Er du på udkig efter at sælge eller købe en bolig i Kalundborg eller omegn, er du kommet til det helt rette sted. Thomas Sørensen vi være jeres lokale mand, som gennem mange år har boet i området. Det er Thomas I møder fra start til slut - fra salgsvurdering til nøgleoverdragelse. Bag Thomas sidder et hold af dygtige kollegaer, bl.a. vores dygtige sagsbehandler Ann, som vil være med til at hjælpe jer godt igennem en handel.

Fantastiske fordele hos Min Bolighandel

Min Bolighandel er ikke en ejendomsmægler som mange andre. Vi er en kæde af selvstændige butikker, der giver mulighed for frihed og fleksibilitet til at være den personlige ejendomsmægler. For os er en personlig og nærværende ejendomsmægler essentiel i en bolighandel. Vi følger jer som ejendomsmægler gennem hele processen fra start til slut, og vejleder jer selvfølgelig hele vejen. Vi sætter pris på, at vi i vores koncept ikke skal have store fine butikker, men at vi kan være der hvor kunderne er, nemlig i deres hjem.

Du kan kontakte os på telefonnummeret: 4940 2608 – velkommen til Min Bolighandel Kalundborg

Følg os

Solgt på kun 3 måneder

Hanne har hele vejen igennem været super professionel, seriøs og meget behagelig at arbejde sammen med. Hendes energi og venlighed har gjort at mit hus blev solgt på kun 3 mdr. . . Efter at have været til salg hos anden mægler i 9 mdr uden en eneste fremvisning . Jeg sender mine allerbedste anbefalinger til Hanne fra Min Bolighandel.

Inger

Meget ihærdig med fremvisninger

Vores lejligheden var til salg i 6 måneder uden at der skete noget, men da Hanne fra Min Bolighandel overtog salgsarbejdet så skete der noget. Det tog ca. 4 måneder i et svært marked, hvor Hanne varmeget ihærdig med fremvisninger og efterfølgende kontakt til eventuelle købere. Efter hver fremvisning var der en telefonsnak, hvor vi fik at vide hvad der havde været talt om, både positive og negative ting. Ligledes er hvert spørgsmål, vi måtte have i forbindelse med handlen, blevet besvaret yderst professional. Kan kun anbefale Hanne

Peter Meyland

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision