Min Bolighandel Erhverv Storkøbenhavn

Følg os på Facebook

'

ALTID FASTE LAVE SALÆRER - OG HVORFOR BETALE FOR MEGET...

Velkommen til Min Bolighandel Erhverv Storkøbenhavn

Vi er erhvervsmæglerne med de mange års erfaring indenfor salg og udlejning af erhvervsejendomme.

I arbejdet med køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme, bredt ud på Sjælland og gennem mange år, har vi opbygget et solidt lokalkendskab og bredt netværk i dette segment. Vi kan tilbyde en personlig service, i øjenhøjde og med høj forretningsmoral - og til en yderst konkurrencedygtig pris. Seriøsitet og den nære kundekontakt er nøgleord i vores værdisæt, og vil sikre at vi altid er klædt godt på i arbejdet med at få din ejendomsinvestering markedsført og solgt.

Vi er en uafhængige mæglerkæde og vi kan varetage opgaver i hele Danmark, via vores partnerkontorer i hele Min Bolighandel. Alle vores forretninger er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Vi hører gerne fra dig når du vil sælge, udleje eller blot er nysgerrig på en vurdering.

Jeg startede som elev i en ejendomsmæglerforretning i 1985, og fik hurtigt smag for jobbet. De mange forskellige variationer i jobbet gør, at jeg har følelsen af at have verdens bedste job - rådgivningen, det juridiske, det vurderings-tekniske, de mange forskellige typer af boliger og hjem, men måske mest af alt de mange forskellige mennesker jeg møder på min vej. Jeg har været med i branchen tilbage fra hvor ejendomsmæglerkæderne blev etableret, hvor “solgt eller gratis” blev introduceret, hvor rentetilpasningslånene holdt deres indtog. At glæde sig til at komme på arbejde, er for mig en af de største glæder og et stort privilegie for mig.

Erik Berg

Ejendomsmægler MDE


erik@minbolighandel.dk

4030 4075

Jeg er 41 år og bor i Ryet Skovby i Værløse. Jeg har 2 børn (piger) på 9 og 11 år. Jeg blev uddannet Ejendomsmægler for 19 år siden og har derfor stor erfaring med faget. Jeg har været selvstændig i Min Bolighandel i 10 år og forinden har jeg haft ansættelse hos både Home og Nybolig, dels som traditionel mægler, men også i projektsalg/udlejning. Jeg har endvidere stor erfaring som køberrådgiver, som er et produkt vi også tilbyder hos Min Bolighandel. Bemærk, vi kan ikke være køberrådgiver i handler hvor vi repræsenterer sælger.

Simon Christensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE


simon@minbolighandel.dk

5133 4060

Vores erhvervsejendomme