ALTID FASTE LAVE SALÆRER - OG HVORFOR BETALE FOR MEGET...

Velkommen til Min Bolighandel Erhverv Aarhus

Vi er erhvervsmæglerne med de mange års erfaring indenfor salg og udlejning af erhvervsejendomme.

I arbejdet med køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme, bredt rundt i Østjylland og gennem mange år, har vi opbygget et solidt lokalkendskab og bredt netværk i dette segment. Vi kan tilbyde en personlig service, i øjenhøjde og med høj forretningsmoral - og til en yderst konkurrencedygtig pris. Seriøsitet og den nære kundekontakt er nøgleord i vores værdisæt, og vil sikre at vi altid er klædt godt på i arbejdet med at få din ejendomsinvestering markedsført og solgt.

Vi er en uafhængige mæglerkæde og vi kan varetage opgaver i hele Danmark, via vores partnerkontorer i hele Min Bolighandel. Alle vores forretninger er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Vi hører gerne fra dig når du vil sælge, udleje eller blot er nysgerrig på en vurdering.

Lars Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE


lars@minbolighandel.dk

2425 0784

Jeg hedder Mads og jeg arbejder med salg og vurdering. Jeg er en rigtig Aarhus dreng, født og opvokset i Aarhus og hare boet flere steder i og omkring Aarhus. Siden 2001 har jeg været bosat i Gl. Brabrand i en villa fra 1909, som jeg har fået istandsat, så den i dag fremstår funklende og danner rammen om min families hjem. Jer er gift med Pia og vi har Camilla på 16 og en hund, en Cocker Spaniel, som hedder Futte.

Mads Edvard Nielsen

Salg og vurdering


mads@minbolighandel.dk

3012 9327

Peter Jakobsen

Partner


peter@minbolighandel.dk

2214 4030

Vores erhvervsejendomme