Boligstylistens 3 bedste tips

Hvis boligindretning ikke lige er din stærke side, kan det være en god ide at alliere sig med en ven eller et familiemedlem, som har styr på den slags. Sammen kan I gennemgå boligen rum for rum og stramme indretningen op. Min Bolighandel kan også hjælpe dig med kontakt til en boligstylist, hvis du ikke vil involvere familie eller venner. Her følger under alle omstændigheder tre gode råd fra boligstylisten.

1. Din indretning bør passe til din pris

Gamle og slidte møbler kan virke devaluerende for en dyr ejendom. Har sofaen fx har kradsemærker efter en hund, vil det være en god idé at udskifte/reparere den – eller låne en, hvis du ikke ønsker at købe en ny, før du flytter ind i dit nye hjem.

2. Drop de stærke farver og personlige samlinger

Farver er vidunderlige, men kan være en gene i salgsøjemed – særligt i forhold til vægge og gulve er neutrale farver at foretrække, da det gør det lettest for køber at se objektivt på boligen. Lyse farver får rum og dermed boligen til at virke større. Hvis du er meget glad for farver, så søg at begrænse dem til billeder, puder og pyntegenstande og gerne til den samme farveskala, da det skaber balance og harmoni. Personlige genstande, der repræsenterer sport, religion, jagttrofæer må helst pakkes væk, da det kan tage opmærksomheden fra det, du sælger – din bolig. Det samme gælder for mange nipsting.

3. Ryd ud i dine møbler

Det skal være let at bevæge sig rundt i huset. Møbler må derfor ikke stå for tæt på døråbninger – det gør ubevidst rummene mindre. Derudover skal der altid være frit udsyn til ejendommens bedste sider som fx udsigten, haven, pejsen, det lækre køkken osv.

 

Lad os mødes og tale om et godt boligsalg

Find din lokal Min Bolighandel afdeling lige her: Vores forretninger

Med os som ejendomsmægler er du i trygge hænder, og vi er i tæt dialog under hele forløbet med løbende feedback på fremvisninger og med ærlighed og troværdighed i højsædet. Vi sætter en ære i at præsentere din ejendom på den bedst tænkelige måde.

Hos os er der altid god tid - både til dig som sælger, men i allerhøjeste grad også til køber. Vi lægger vægt på at møde køberne i øjenhøjde og sætte os grundigt ind i deres situation – det er nøglen til at få købere til at se mulighederne i den bolig, de er ude for at se. Vi er ansat og arbejder 100% for dine interesser som sælger, men det handler i høj grad om at stå til rådighed for køber.

Boligsalg en tillidssag, men det er boligkøb bestemt også - og købers tillid er den bedste vej til et godt salg.

Vores faste salær understøtter vores tro på, at vi sagtens kan blive enige om en god aftale. Ønsker du at sælge eller købe bolig - eller gør du dig overvejelser i den retning - så lad os mødes og tage en snak herom.

Med venlig hilsen

Alle ejendomsmæglerne hos Min Bolighandel