Mæglerkæde i rivende udvikling søger endnu en sagsbehandler

Min Bolighandel Koncept søger en frisk og engageret sagsbehandler, der ønsker at blive en del af et stærkt sagsbehandleteam. Min Bolighandel har eksisteret i 12 år, vi har plus 30 forretninger og planer for fortsat vækst. Du bliver derfor en del af et koncept i konstant udvikling, og vi håber, at du vil være med på den videre rejse.

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail. Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Vi forventer, at du er uddannet ejendomsmægler og har erfaring fra et tilsvarende job i branchen, at du er engageret og ikke mindst sætter en ære i at være effektiv, men grundig. Du må være indstillet på at yde en stor indsats, når der er spidsbelastning. Selvsagt skal du formå at holde hovedet koldt og bevare overblikket, selv når hverdagen bliver presset.

Vi tilbyder indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse, hvad angår sagsbehandling og optimering af processer, manualer og øvrige forhold. Du vil blive inddraget i fastlæggelse af strategi forbundet med at styre os igennem vækst i såvel handler som antal forretninger tilknyttet. Vi er en fleksibel arbejdsplads og kan tilbyde bl.a. mulighed for hjemmearbejde.

Løn efter kvalifikationer.

Den rette kandidat kan bo hvorsomhelst i Danmark.

Ansøgning samt CV sendes til lars@minbolighandel.dk og vil blive behandlet fortroligt.

For spørgsmål kontakt indehaver og ejendomsmægler Lars Nielsen:
Telefon: 2425 0784. Mail: lars@minbolighandel.dk

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.