Boestoftevej 63, Boestofte, 4660 Store Heddinge

Flot renoveret villa + stort anneks med eget køkken og bad

- Fred og ro, samt god landsby stemning i byen
- Vandet ligger blot 4,5 km. fra adressen
- Facader, vinduer og døre og taget er udskiftet/opdateret og står skarpt
- 139 m2 stort hus samt virkelig godt anneks i sammen stil som hovedhuset
- Flere terrasser, havestue og en smuk lukket have
- Carport og rigtig fin plads til gæsteparkering

På charmerende Syd-Stevns, i den lille landsby Boestofte finder I på Boestoftevej 63 et 139 m2 stort hus, der med sin lysegule farve og hvidmalede døre og vinduer giver en idyllisk og autentisk fornemmelse, som trækker spor til byggeåret 1908. Her finder i fred og ro med mulighed for at opleve naturen på tæt hold og I befinder jer ej heller langt fra den brusende Østersø ved kystbyen Rødvig, blot ca. 4,5 km fra adressen.

Velkommen indenfor. Hall´en er praktisk og funktionel med klinkebelagt gulv, som er nemt at rengøre, ligesom der til venstre for hoveddøren gemmer sig en fin lille garderobe med bøjlestang og skabe. Via trappen her i hall'en tilgås husets 1. sal.

Køkkenet er placeret op mod stuen, hvor her er fin plads til både spisebord og sofagruppe. I det hyggelige spisehjørne i køkkenet, er fin plads til familiens måltider i dagligdagen og i indhakket har man, som en anderledes finurlighed, valgt at skabe en murret, lille åbning i væggen ind til stuen.

I de 2 stuer in-suite, hvor det skønneste lysindfald trænger sig kærligt på, vil det være oplagt at opdele i spise- og opholdsstue. Man vil således også fra spisestuen, gennem den murrede åbning, kunne følge med i madlavningen i køkkenet. Opholdsstuen kan tilgås fra såvel køkken som spisestue, hvor en skøn brændeovn desuden sørger for varme og hygge, som spreder sig til de tilstødende lokaler.
Fra havedøren fås adgang til udestuen, som er et fantastisk sted at opholde sig en stor del af året. Lige fra det spæde forår brager solen ind og holder en dejlig temperatur, lige til det sene efterår, hvor havens stærke farver trækkes med indenfor og er en fryd for øjet. Fra udestuen åbnes op til de store, flisebelagte terrassearealer, hvor familien rigtig kan udfolde sig med blomsterkrukker, havemøbler, grill osv. Stueplan indeholder desuden pænt badeværelse med brusebad udført i glassten, nydeligt skabsarrangement med nedfældet håndvask samt pæne klinker fra gulv til loft. Dør om dør med badeværelset finder man det lille toilet.

Fra hall'en tager vi turen til førstesalen, som er en rigtig hyggespreder med sine skrå vægge på de to af værelserne. Her hersker en herlig hulestemning og alle tre værelser står klar til spændende indretning. I det største af værelserne findes dejlig skabsvæg med indbyggede skabe.

Udover stuehuset findes på ejendommen et stort anneks, som har fuldt funktionelt køkken, lækkert badeværelse med boblebad samt stort disponibelt rum på førstesalen, som let kan opdeles i stue og ekstra rum. Annekset vil uden tvivl være populært for den store teenager, som så småt begynder at løsrive sig og nyder at være sig selv. Alternativt vil stedet være perfekt til gæster, hvis man har venner eller familie, som kommer langvejs fra. I bryggerset har du bla. Vaskefaciliteter. I fyrrummet står en modernet kedel, hvor der både kan benyttes brænde og brændsel. Ifølge energimærket, vil der årligt være en samlet energiudgift på 12.669 kr.. (Sælger oplyser, at det kan ombygges til pillefyr for ca. 15.000 kr.) .
I forbindelse med indkørsel og gårdsplads står carporten klar til familiens køretøj.

Haven er anlagt vedligeholdelsesmæssigt på et niveau, som også tillader en hyggedag i hængekøjen med en god bog eller en aktiv familiedyst i Crockett på græsplænen. Herudover tillader kvadratmeterne tillige etablering af en frodig køkken- og prydhave, som holder familien selvforsynende med blomster og grøntsager. På den store plæne findes en lille lund med frugttræer, som skaber enorm hygge, skønne duftende blomsterskud og ikke mindst bærer lækker frugt om efteråret. Bøgehækken, der omkranser dele af grunden, falder smukt ind i naturen.

Stevns er ubetinget en flig af det smukkeste Danmark. I hele oplandet omkring Boestofte, Lyderslev og Havnelev oplever man naturen særligt stærkt, og med blot 8 km til St. Heddinge med skole og større indkøbsmuligheder er der ikke langt til alt det, som får hverdagskabalen til at gå op. Lokalt kan man handle i Min Købmand i Lyderslev og et alternativ til folkeskolen er Stevns Friskole med adresse i Rødvig. Ønsker man at benytte sig af offentlige transportmidler, kan man tage bussen i retning mod enten St. Heddinge eller Hårlev.

Ring endelig for fremvisning!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'