Sommervej 45, 8600 Silkeborg

Med Silkeborg Golfklub som nabo...

I Resenbro med Silkeborg Golfklub som direkte nabo udbydes nu denne ejendom fra 2016. På den 1058 m2 store grund finder du en velindrettet bolig på 193 m2 med børne-/ungdomsafdeling og forældreafdeling i hver ende af huset. Centralt i huset finder du stuen i sammenhæng med køkken/alrum, hvor der hele vejen igennem er lagt vægt på et fantastisk lysindfald fra alle sider. Der er ligeledes lagt vægt på let adgang til haven og naturen udenfor, hvor den overdækkede terrasse indbyder til hyggelige stunder.

Ejendommen ligger på rolig blind vej med haven og terrassen pegende mod syd og vest, som sikrer sollys det meste af dagen. Haven grænser direkte op mod Silkeborg Golfklubs baner med kun få hundrede meter til klubhuset.

Fra Ejendommen kommer du nemt rundt i lokalområdet på enten cykel eller gåben. Vuggestue og børnehave er inden for få hundrede meter. Derudover finder du skole og fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og ikke mindst en skøn natur med Silkeborg-skovene og Gudenåen indenfor meget kort mountainbike-afstand. En af perlerne i området er Schoubyes Sø, som på en varm sommerdag indbyder til en svalende dukkert midt i skoven. Med kort afstand til motorvejen når du Aarhus og Herning på ca. 30 minutter.

Boligen er opvarmet med jordvarme, som sikrer en meget lav varmeudgift. Der er ligeledes forberedt til solceller på taget via rørgennemføring på taget. Til ejendommen hører en stor dobbelt carport, samt et rigtig fint og isoleret redskabsskur på 16 m2.

Er du interesseret i at se nærmere på denne skønne bolig, er du meget velkommen til at booke en fremvisning.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.