Tingvej 2A, 3. 2, Hasle, 8210 Aarhus V

Indflytningsklar studiolejlighed

Alt det vigtige indenfor kort afstand. Den perfekte bolig til dig, som skal i gang med drømmestudiet. På Tingvej er man centralt beliggende med kort afstand til alle byens faciliteter. Lige ovre på den anden side af Viborgvej, ligger Hasle Torv, hvor du finder mange gode indkøbsmuligheder. Hopper du på cyklen, når du Aarhus Universitet på godt 5 minutter og downtown Aarhus på 10. Svigter cykelbenene, kan du snuppe en af de mange busser, der kører til midtbyen lige ude foran lejligheden flere gange i timen.
Lejligheden byder velkommen i en entré med skabe og plads til overtøj og sko. Fra entréen er der adgang til lyst badeværelse og den rummelige stue. I stuen er der fin plads til at indrette med både spise- og sovesektion og tagvinduerne bidrager både til et skønt lysindfald samt en meget fin udsigt over hele Aarhus midtby. Fra stuen kommer man ind i køkkenet, med indbygget ovn, køle- fryseskab og fin bordplads. Også i køkkenet, bidrager et tagvindue med godt lys og skøn udsigt under kartoffelskrælningen.
Til ejendommen hører et mindre kælderrum med opbevaringsplads. I kælderen er desuden vaskerum, tørretumbleren og et opbevaringsrum til cykler. Fra kælderen kommer man ud i den sydvestvendte have, som i den grad indbyder til hyggelige grillaftener med vennerne på terrassen. Foran ejendommen er der rig mulighed for parkering, når forældrene kommer forbi med rent tøj og mad til fryseren.
Lejligheden er nymalet og gulvene er lige behandlet. Lejligheden er således lige til at flytte ind i!
Den perfekte lejlighed til den unge studerende, som ønsker at bo billigt i Aarhus.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.