Galten Hedevej 10, Nørre Galten, 8370 Hadsten

Er I til stråtag, hygge og landlig charme? Så vil vi gerne byde velkommen til Galten Hedevej 10. I vælger selv om I nemt ønsker at etablere flere værelser til børnefamilien eller bibeholde den nuværende udnyttelse af huset med de gode fællesrum. Huset oser af charme med sine hyggelige detaljer, synlige loftsbjælker og loft i kip i overetagen. Stråtaget er fra 2006 og i god stand og huset opvarmes ved hjælp af luft til luft varmepumpe.
Stueetagen byder på en dejlig entre i landstil med adgang til et pænt badeværelse. Køkkenet ligger centralt med direkte adgang til stuen og spisestue. Hvis I ønsker det, kan spisestuen nemt omformes til et værelse, da der er adgang hertil fra entreen. I overetagen finder i husets soveværelse og et godt opholdsrum der af nuværende ejer bliver anvendt som kontor. Også her vil i nemt kunne etablere et værelse mere. Haven er dejlig ugeneret med hyggelige kroge og et drivhus med trægulv som bliver brugt som havepavillon. I annekset finder i et godt værksted og en hyggelig lille stue perfekt til familiens påskefrokost.
Hadsten med sine over 8.000 indbygger ligger kun få kilometer herfra. Her finder i folkeskole, gymnasium og rig mulighed for handel og kultur. Og med kun 13km til Randers og ca 20min i bil til Århus er de store jyske byer ikke langt herfra, Der er rigtig gode busforbindelser både til Hadsten og Randers, skolebussen kører lige forbi huset.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.