Bregninge Landevej 6, 5970 Ærøskøbing

Fantastisk landidyl med masser af plads

På Bregninge Landevej 6, 5970 Ærøskøbing kan du se denne villa bygget i 1869.

Ejendommen er liggende få minutters kørsel fra Søby Ærø, som er en aktiv by, med både handelsliv, færgedrift og havn. Færgeforbindelserne fører dig enten til Fynshav på Als eller til Faaborg på Fyn. Derudover byder Søby, hvor du nærmest uanset hvilken retning du bevæger dig i møder vand, på gode bade- og fiskemuligheder. Ønsker du at bruge tiden på golfbanen er der under 15 minutters kørsel til Ærø Golf Klub, som ligger nord for Søby. Der er ligeledes 15 minutters kørsel til Ærøskøbing, hvor der er færgeforbindelse til Svendborg. Ærøskøbing er som Søby, også en helt fantastisk by. Det smukke, velbevarede Ærøskøbing ligger på Ærøs nordside, i en naturlig havn beskyttet af Dejrø og tangen Urehoved.

Huset er i to plan, og de 238 m2 fordeler sig bl.a. på 11 værelser, to badeværelser og eget køkken. Huset er et murstenshus med et tegltag. Grunden er på 15.000 m2.

Ejendommen som hedder Løjhøj, er en ejendom som virkelig emmer af landliv og masser af afslappelse. Her får du fantastisk landlig idyl på 238 kvadratmeter beboelse. Boligen er fra 1869, og har både sjæl og charme.Til boligen hører der 1,5 hektar jord.

Ejendommen er lidt tilbagetrukket fra vejen og har en smuk indkørsel. De mange kvm. giver god plads til fritidsinteresser og mulighederne er uendelige.

Denne skønne villa kan benyttes som både helårs- og fritidsbolig, idet der ikke er bopælspligt på ejendommen

Ring for en fremvisning

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.