Nordre Strandvej 123A, 2. 3, 3150 Hellebæk

Sjældent udbudt lejlighed med havudsigt og strandhave

Sjældent udbudt lejlighed med ubrudt udsigt over havet straks man træder ind i entréen. Fra stuen og fra soveværelset møder man den samme storslåede udsigt. På altanen er man næsten på havet, og lejligheden ligger kun et stenkast fra den hyggelige strandhave, med mulighed for at have kajak eller en lille robåd liggende. Lejligheden sælges gerne fuldt møbleret.

Står man i spisekøkkenet, er der udsigt til det historiske Hellebæk med maleriske huse i smukke farver, samt til den store fælles park, hvor der er indrettet små hyggelige kroge til solbadning eller til en god sommerfrokost under de høje skyggefulde træer.

Lejligheden er på 81 kvadratmeter og indeholder dejlig møblerbar entré, hvorfra man straks fra døråbningen kan nyde udsigten til havet. Til højre for entréen findes badeværelse med brus og praktisk vaskesøjle. Svinger man til venstre kommer man ind i det åbne køkken med flere spisepladser.

Den store kvadratiske stue har høje vinduer til altanen, så feriestemningen strømmer ind fra hav og strand. Stuen har god plads til både sofaområde, TV og spisestue. Lyset strømmer ind overalt i lejligheden, og man kan nyde vejret og farverne over vandet skifte, medens skibene passerer. Om aftenen tændes lysene i Sverige, og Kronborg står majestætisk i Horisonten, kun 5 minutters kørsel fra lejligheden.

Fra det store flotte trapperum er der udsigt til havet og parken. Aftensolen kan nydes fra den sydlandske svalegang, der løber forbi hoveddør og køkken. Foreningen er veldrevet og meget hyggelig. Bagved bebyggelsen ligger Hammer Møllen ud til skov og søer.

P-området er lige ved døren og altid oplyst om aftenen. Lejligheden sælges møbleret og inklusiv køkkenudstyr, såfremt det har købers interesse.

Bestil en fremvisning og oplev sommerstemningen i det tidligere badehotel, der emmer af historie og blandt andet var mødested for kongelige gæster og kunstnere i fordums tider. Lyset, naturen og de omkringliggende skove inspirerede kunstnerne, nøjagtig som de lod sig inspirere på Skagen.

Kontakt: susanne@minbolighandel.dk Telefon: 3110 3958 Ansvarlig mægler: Jesper Vinding

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'