Løntoften 35, 3070 Snekkersten

Skøn villa med mange muligheder - kun få minutters gang til strand og skov

En perle til prisen tæt på det skønne strand- og havneområde ved Snekkersten. Villaen har 95 m2 boligareal, og er integreret med yderligere 35 m2 opvarmet anneks. Der er bestilt varmepumpe, for at opnå energimærke C eller bedre. Der er stor gårdhave med drivhus samt solrig baghave med to terrasser. Der er mulighed for flere boligkvadratmeter ved at udnytte mere af loftet over stuen.

Villaen ligger på en stille lukket vej, med stråtækte huse og en hyggelig børnehave. Vejen munder ud i en cykelsti, der fører dig til skov, eng og strand.

Boligen er nænsomt moderniseret med bl.a. nye gulve, energiruder og døre i 2019. Der er etableret nyt Vordingborg Køkken i samme år. Villaen er efterisoleret i forbindelse med etablering af de nye gulve. En skøn brændeovn knitrer i stuen på kølige dage, hvor der er direkte udgang til haven.

Man ankommer til huset gennem en dejlig stor gårdhave med drivhus, hvor solen kan nydes til sent ud på aftenen i sommerhalvåret. Baghaven har sol fra morgenstunden, og der er etableret en lille ekstra terrasse til de sene eftermiddagstimer.

Boligen indeholder entré, badeværelse med brus, køkken, stue med flere sofaområder og spiseplads. Herudover er to små rum indrettet som "walk-in-closet". En overdækket trekantet atriumgård med ovenlys fører ind til en tilstødende bygning på 35 m2, indeholdende stort bryggers med vaskemaskine (kan omdannes til badeværelse) og ekstra værelse, med direkte udgang til haven.

Førstesalen er indrettet med møblerbart repos og to soverum med hanebjælker og flot udsigt.

Der er et uudnyttet loftrum over stuen samt udhus og carport. Stuen har oprindeligt været opdelt i værelse og stue - en opdeling der relativt nemt kan genetableres. Stuen har brændeovn og direkte udgang til baghaven.

Baghaven har flere solterrasser og lille græsplæne, medens forhaven er anlagt som gårdhave uden særligt vedligehold.

Der er 5-10 minutters cykeltur til indkøb, Kystbanen, stranden, Egebæksvang Skov og den hyggelige Skotterup Kro.
Snekkersten Skole ligger i gå-afstand fra villaen.

Bestil fremvisning hos: susanne@minbolighandel.dk, telefon: 3110 3958

Ansvarlig ejendomsmægler: Jesper Vinding

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.