Nordre Strandvej 123D, st., 3150 Hellebæk

En perle til prisen - Stuelejlighed med terrasse til havet og adgang til strandhave.

En perle til prisen.

Sældent udbudt stuelejlighed i det tidligere badehotel i Hellebæk. Lejligheden har udsigt over havet fra både køkken og stue.

Den hyggelige terrasse har havelåge, og der er få meter fra terrassen til stranden, der kun deles med de øvrige lejligheder.
Der er mulighed for at have kajak liggende. Hvert forår stilles der bord og stole op, så også frokosten kan nydes i strandhaven.

Lejligheden er i dag nymalet med hvide vægge, og badeværelset er ved at blive moderniseret. Se eventuelt videoen, der viser den tomme nymalede lejlighed.

Lejligheden har indgang direkte fra den charmerende gårdhave, hvor der også er en trappe op til en skøn større have, der ligger højt med en fantastisk udsigt til svenske kysten og havet.

Lejligheden indeholder entré, soveværelse, badeværelse, stue og stort spisekøkken med masser af plads.
Der er endvidere skabsrum i både entré og soveværelse samt et tilhørende kælderrum. Der er vaske faciliteter i badeværelset, eller man kan bruge det fælles vaskeri. Det er muligt at genetablere et ekstra værelse samt at åbne fra køkken til stue. Der er også mulighed for at lave en ekstra terrassedør fra køkkenet ved henvendelse til ejerforeningen.

Det er en særdeles veldrevet ejerforening. Foreningen sørger for, at såvel bygninger som grønne områder er meget velholdte.

Der er gode oplyste P-pladser, plads til cykler og fælles sommermøbler til både strand og have.

Lejligheden ligger tæt på indkøb, offentlig transport, og der er kun få minutters kørsel til Helsingør.

Skoven bagved det tidligere badehotel er et smukt historisk område, hvor der også er mulighed for at få serveret en frokost eller en kop kaffe ved Hammermøllen. De gule bygninger i ejerforeningen er tidligere blevet brugt til bøsse- og gevær produktion til Kronborg, men er i dag smukke moderne lejligheder, mange med altan til havet.

Bestil en fremvisning hos Min Bolighandel Øresund, Indehaver Susanne Søgaard, tlf.: 3110 3958, e-mail: susanne@minbolighandel.dk
Ansvarlig ejendomsmægler: Jesper Vinding

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.