Kongstrupvej 21, 4592 Sejerø

ER DRØMMEN en skøn gammel gård på Sejerø - kan denne perle købes.

Vi byder hjertelig velkommen indenfor på denne 195 kvm store gårdejendom, der tæller hele syv værelser - nok plads til hele familien såvel inde som ude.

Indenfor kan man fornemme det historiske vingesus med de flotte bjælker i lofterne, og den charmerende indretning og rumfordeling skaber et udtryk, der ikke kan fås mange andre steder. Med tre forskellige indgange kan man uden problemer tilgå forskellige afdelinger af gården, og badeværelset er placeret centralt i hjemmet og har endda badekar.

Der er en fantastisk udsigt at glæde sig over på begge sider af ejendommen: på den ene side er der udsigt til vandet, mens der på den anden, er kig til åbne marker - en perfekt kombination. De forskellige typer af stalde på grunden giver mange muligheder for både værksted, hobbyrum eller andre ønskede funktioner, kun fantasien sætter grænser for, hvad disse kvadratmeter kan bruges til. Især de flotte gamle brosten er værd at lægge mærke til.

I Kongstrup er der et rigtigt fint nabofællesskab, og alle passer godt på hinanden. Hertil tillægges naturen særlig meget betydning, hvilket gør, at haver rundt omkring ordnes pænt og vedligeholdes med kærlig hånd.

Ejendommen ligger helt fænomenalt, idet der kun er omkring 5 min. gang til stranden. Det bør også nævnes, at boligen kan anvendes som flexbolig - en god løsning til alle, der ønsker fleksibiliteten af at eje et helårshus uden bopælspligt.

Sejerø beliggende i Sejerøbugten har med kun 22 km. ind til Havnsø både privilegiet af fredfyldte naturoplevelser og en kort distance ind til Nordvestsjælland. Sejerø har restaurant og café, minigolf, kulturhus, golfbane, kirke og ikke mindst en natur og et dyreliv, der trives i stor stil. Derudover tilbyder Sejerø et velfungerende foreningsliv, man nemt kan tage del i.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi:
-Gården med sine næsten 100 år har en helt særlig atmosfære -Ø-livet og de naturskønne omgivelser ikke er til at tage fejl af -Der er nok kvadratmeter til at tilgodese alle familiemedlemmers behov

SEJERØ ER HERLIG HELE ÅRET

Sejerø er en 12 kilometer lang ø i Sejerøbugten i Kattegat cirka 5 kilometer vest for Sjælland. Den er 1.700 meter på det bredeste sted.
Ca. halvdelen af øens ca. 360 indbyggere bor i landsbyen Sejerby. Øen har færgeforbindelse til Havnsø. Turen tager ca. 1 time. Sejerø byder på masser af natur - fred - ro og muligheder for rigtig fordybelse.

Er du naturelsker, er det kun en ting at sige - kom og oplev, hvordan frihed føles:
Frihed til at slentre langs standen, fiske, sejle med en jolle eller kajak, cykle, vandre hele øen rundt, eller bare sidde i fuldstændig ro på en sten og kigge ud over vandet.

Om foråret gøres marker klar til høsten og der ordnes haver og folk kommer ud af husene.

Om sommeren er der mange, der besøger Sejerø med aktiviteter ved havnen, på boldbanen og ved minigolfen, golfklubben og der arrangeres b.la. hestevognskørsel, vandreture med guide og besøg i fyrtårnet m.m.

Om efteråret kan det være lidt råt, men her er stadig skønt, og rig mulighed for at bliver rusket igennem på en gåtur langs vandet.

Om vinteren e her stille - helt magisk og ved de frostklare nætter får man en fantastisk stjernehimmel at se.

Ansvarlig ejendomsmægler: Per Hermansen, 2215 1888
Salg: ejendomsmægler Bibi Dannemann, 2494 6352

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.