Vedbæksalle 93B, 8700 Horsens

FANTASTISK FLOT OG GENNEMGRIBENDE RENOVERET VILLA MED 5 VÆRELSER!

Er drømmen en gennemgribende renoveret og attraktiv villa i godt område, så bør denne villa være en super mulighed.

Selve boligen har gennemgået noget af en forvandling, hvor man har tilpasset sig den moderne familie, og hvor stort set alt har fået en tur.

Selve boligen er på hele 188 m2 i to plan og med en rigtig god planløsning.

Stueplan indeholder et fantastisk leveområde med lækkert køkkenalrum og stue, adskilt af en pejseindsats, der kan nydes fra begge sider. Herudover er der store panoramavinduer, der dels giver et dejligt lysindfald samt et smukt view udover det grønne områder og over til den smukke kirke. Både fra stuen og fra køkken har man udgang til en lækker og solorienteret træterrasse, hvor man kan nyde udsigten og solen. På stueplan findes ligeledes et lækkert badeværelse, et stort værelse, garderobe til sko og overtøj, entré og trappe til underetagen.

I underetagen findes 4 gode værelser, hvoraf det ene er et stort soveværelse med walk-in-closet samt udgang til nyanlagt terrasse, to børneværelser samt stort kontor/multirum ligeledes med udgang til terrasse. Herudover findes lækkert badeværelse med badekar samt rummeligt bryggers.

Her hører man til en af de bedste skoler i Danmark, Østerhåbsskolen afd. Torsted, og denne smukke villa kan danne en dejlig og tryg ramme for en børnefamilie, der ønsker at flytte i en bolig, hvor det meste er sat i stand efter alle kunstens regler.

Herudover findes god garage med plads til både bil, værksted og opbevaring. Der er netop installeret fjernvarme.

Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores "faste lave salærer", her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - fra kr. 35.000 inkl. moms.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'