Gartneralléen 49, 8751 Gedved

VELINDRETTET ANDELSBOLIG I ROLIGE OG TRYGGE OMGIVELSER

OMRÅDET: Denne velindrettede andelsbolig nærmest uden spildplads ligger i et særdeles eftertragtet og fuldt bebygget kvarter i Gedved med trygge stisystemer til skole, daginstitutioner, indkøb, sport og offentlig transport - samt få hundrede meter til Hansted skov og sø. Gedved ligger rigtig fint ift. både Horsens (10 min) og Aarhus (25 min).

EJENDOMMEN: Huset ligger i en klynge af små godt indrettede andelsboliger, der ligger to og to med tilhørende carport og fælles parkeringsareal. Omkring huset her er der masser af luft omkring og perfekt og solorienteret beliggenhed. Til boligen hører en dejlig solrig have, en skøn solterrasse og lige ved hoveddøren et lille udhus med plads til redskaber. Foreningen er præget at et godt naboskab og et trygt sted at bo.

INDRETNINGEN: Kombineret entré og bryggers med plads til garderobe. Stort HTH køkken med god skabsplads og skøn stue med fine indretningsmuligheder. Her er naturligvis udgang til terrasse og haven. Herudover tre fine værelser i god størrelse og ét nydeligt badeværelse. Der er foretaget flere gode tilvalg, som eks. forlænget køkken, så der er godt med skabs- og arbejdsplads samt mange spots i loft. Herudover flotte parketgulve i de fleste rum. Her er gulvvarme overalt, flot Energimærke B og lavt varmeforbrug.

Andelsboligen er en yndet boligform for mange, hvor man stadig af følelsen af at bo i en nyere og flot, mindre villa. De seneste to udbudte andelsboliger i foreningen er solgte indenfor ganske få måneder, så tøv ikke med at bestil en fremvisning, hvis denne bolig kunne have interesse. Denne er blandt de bedst beliggende i andelsforeningen med have og terrasse mod stik syd, så man har sol det meste af dagen.

Forældrekøb og omvendt forældrekøb er tilladt. Det er ligeledes tilladt at holde hund eller kat.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'