Vindingsvej 6, Stensballe, 8700 Horsens

Åbent hus: 28.11.2019 fra kl. 12:00 til kl. 17:00

FLOT OG VELHOLDT VILLA TIL BØRNEFAMILIEN I ATTRAKTIVT OMRÅDE - ÅBENT HUS MED TILMELDING!

ÅBENT HUS MED TILMELDING! TILMELDING SKAL SKE SENEST ONSDAG D. 27/11 KL. 12.00 TIL PETER@MINBOLIGHANDEL.DK ELLER 22144030

Er I på udkig efter jeres første bolig sammen? Drømmer I om et sted, hvor der er plads til familieforøgelse? Hvor en hyggelig have skaber de perfekte rammer for grillaftener og leg i sommerens sol? Og er det også vigtigt for jer, at jeres kommende hjem ligger i et roligt villaområde tæt på skøn natur? Så er villaen her på Vindingsvej 6 det helt perfekte sted for jer!

Den hyggelige villa blev opført i 1973 og er siden da blevet fint moderniseret. For ca. 10 år siden blev der installeret et nyt køkken, og så er der også nyere vinduer i hele boligen. I sin helhed fremstår hjemmet indflytningsklart og lækkert.

185 m2 fordelt på to plan - samt garage på 44 m2 - det skulle gerne kunne opfylde de flestes behov. På stueplan kan I først og fremmest glæde jer til at udforske det flotte køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen. I forlængelse af køkkenet er det oplagt at indrette jer med et stort spisebord, mens den anden ende kalder på, at I placerer en sofa, hvor I sammen kan slappe af efter en lang dag.

På stueplan ligger også villaens første værelse, og ved siden af dette finder I et lækkert walk-in-closet, som uden tvivl vil få enhver garderobedrøm til at gå i opfyldelse. Et praktisk bryggers og et lækkert og funktionelt badeværelse finder I også på stueplan. 1. salen byder på yderligere to værelser begge indrettet med praktiske skabsløsninger samt endnu et badeværelse indrettet med badekar. Desuden finder I også endnu en stue heroppe.

Placeret lige over for hoveddøren er der en udgang, som leder jer ud på villaens store træterrasse. Den store terrasse åbner op for at I indretter jer med både havebord, loungesæt, krukker med planter og eventuelt noget hyggelig belysning. Med terrassen indrettet kan I let invitere venner og familie over til grillaftener, mens eventuelle børn boltrer sig på den frodige græsplæne. I haven finder I også et skønt drivhus, hvor sommerens afgrøder kan dyrkes.

Den gode planløsning og boligens hyggelige have er ikke det eneste, som tiltaler ved denne bolig. Villaen er nemlig også placeret i et yderst attraktivt område tæt på både skole, indkøb og smuk natur. Særligt for børnefamilien findes alt i nærområdet. En god og stor skole, fire forskellige børnehaver og to vuggestuer, masser af fritidsaktiviteter som spejder, springgymnastik, rideklub og meget mere. Fra hjemmet er der desuden kun 5 minutters kørsel til Horsens og 30 minutter til Aarhus.

Læs mere om grundejerforeningen på www.griffenfeldsparken.dk

Følgende kan medfølge i handlen:
Plissegardiner og øvrige rullegardiner
Møbler i stuen
sovesofa på gæsteværelset
Alle lofthængte lamper
skabsindretning og skabe i påklædningsværelset
Samtlige havemøbler som er havebord med 8 stole, 2 solvogne, 2 træstole i drivhuset, gasgrill
batteridreven plæneklipper og øvrige haveredskaber i haveskuret og haveslange

Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores "faste lave salærer", her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - fra kr. 35.000 inkl. moms.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'