Mercurvej 100, 8700 Horsens

SPÆNDENDE ARKITEKTONISK OG STILFULD VILLA MED HYGGELIGT VINRUM

Stilfuld villa i spændende arkitektur beliggende på lukket vænge i attraktivt kvarter.

Denne spændende villa fremstår med fantastisk lækkert JKE køkken fra 2013 med gode hvidevarer fra Gaggenau og Siemens, og boligen har en rigtig god planløsning med separat voksen- og børneafdeling.

Boligen er opført i 1971, og er løbende renoveret med bl.a. nyere køkken, nyere bryggers, nyere gulve i køkkenalrum, nyere vinduer og hulmursisoleret.

De 145 m2 bolig er rigtigt godt udnyttet og byder på flere spændende indretningsløsninger, hvor især den fantastisk store og lyse opholdsstue skal fremhæves, som familiens store samlingspunkt i hverdagen, der indbyder til hygge og tid til nærvær. Fra stuen er der udgang til skøn terrasse og en nem og overkommelig have.

Der er en god sammenhæng i indretningen med det skønne køkkenalrum, der fordeler henholdsvis til forældresoveværelse, dels til børneafdeligen med 3 gode værelser og pænt badeværelse samt den store skønne stue med brændeovn og endnu en udgang til terrassen. Herudover er der flot, nyere bryggers ligeledes med flotte, indbydende elementer fra JKE. I forlængelse af stuen er der desuden et super hyggeligt vinrum, som indbyder til muntre stunder i gode venners lag.

Boligen fremstår lys, indbydende og indflytningsklar, og der er er et godt naboskab på vejen.

Fra boligen er der gåafstand til Børnehaven Malurt, Torsted Idrætsforening og Østerhåbskolen, og i nærområdet finder man både indkøbsmuligheder og gode busforbindelser til centrum. Samtidig er der nem og hurtig adgang til motorvejsnettet. Torsted byder på et aktivt lokalsamfund, et rigt foreningsliv og et rigtig godt sammenhold.

Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores "faste lave salærer", her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - fra kr. 35.000 inkl. moms.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'