Brovej 9A, Sejerby, 4592 Sejerø

Stor 70´er villa med to beboelsesenheder nær havn og gadekær

Huset på Brovej 9A er for alle, der kunne tænke sig en gedigen 70'er villa, der både kan fungere som bolig, men også som en skøn feriedestination, hvor I kan bosætte jer i den ene beboelsesenhed, mens den anden lejes ud - og I sikres en ekstra indtægt.

Huset rummer to beboelsesenheder, og det åbner mulighederne for, hvordan I vil benytte jer af villaen, og den indretningsvenlige planløsning gør det kun bedre. Begge enheder har egen indgang, hvor den ene udover entré også har indgang direkte til spisekøkkenet. I samme boligdel, finder I derudover et stort badeværelse, en stue og et kammer, og kigger I til den anden enhed, finder I ligeså et spisekøkken og et badeværelse, men denne har så tilmed hele to stuer og ét værelse.

Ejendommen er opført i 1972 og rummer flere af 70'er-arkitekturens gode træk, heriblandt lysgivende og brede vinduespartier samt en god planløsning, hvor en fordelingsgang skaber forbindelse mellem rummene. Denne ejendom er til jer, der ser mulighed for både at bo der og eventuelt også etablere en lille feriebolig, som kan udlejes i sommerperioden. Til villaen følger også en grøn have, der står relativt uberørt, og derfor er åben for at få etableret terrasser og bede. Glæd jer dog over den allerede eksisterende terrasse med overdække ved husets østside samt over plænen mod sydøst.

Med en adresse på Sejerø er I sikret smuk natur samt ro og idyl, og med kort afstand til havn, gadekær, Dagli'Brugsen og kirken. I kan eksempelvis følge Brovej i ca. 5 minutter på gåben mod syd og lande ved Sejerø Havn, eller måske 150 meter mod øst, hvor det fredelige gadekær hurtigt kan agere kulisse for nogle rare gåture.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi omgivelserne er idylliske, vandet er tæt på og planløsningen er velindrettet samt åbner for mange muligheder. Book en fremvisning allerede i dag!

SEJERØ ER HERLIG HELE ÅRET
Sejerø er en 12 kilometer lang ø i Sejerøbugten i Kattegat cirka 5 kilometer vest for Sjælland. Den er 1.700 meter på det bredeste sted. Ca. halvdelen af øens ca. 360 indbyggere bor i landsbyen Sejerby. Øen har færgeforbindelse til Havnsø. Turen tager ca. 1 time. Sejerø byder på masser af natur - fred - ro og muligheder for rigtig fordybelse.

Er du naturelsker, er det kun en ting at sige - kom og oplev, hvordan frihed føles:
Frihed til at slentre langs stranden, fiske, sejle med en jolle eller kajak, cykle, vandre hele øen rundt, eller bare sidde i fuldstændig ro på en sten og kigge ud over vandet.

Om foråret gøres marker klar til høsten og der ordnes haver og folk kommer ud af husene og om sommeren er der mange, der besøger Sejerø med aktiviteter ved havnen, på boldbanen og ved minigolfen, golfklubben og der arrangeres b.la. vandreture med guide og besøg i fyrtårnet m.m.

Om efteråret kan det være lidt råt, men her er stadig skønt, og rig mulighed for at bliver rusket igennem på en gåtur langs vandet.
Om vinteren er her stille - helt magisk og ved de frostklare nætter får man en fantastisk stjernehimmel at se.

Ansvarlig ejendomsmægler: Per Hermansen, 2215 1888
Salg: Ejendomsmægler Bibi Dannemann, 2494 6352

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'