Høegh-Guldbergs Gade 137, 2. th, 8000 Aarhus C

LÆKKER 2´ER NÆR UNIVERSITETET

Delevenlig. Flot badeværelse. Forældrekøb tilladt.

Vil du bo i gåafstand til det hele, er denne lækre 2-værelses lejlighed lige noget for dig. Universitetsparken starter lige på den anden side af gaden, så hvadenten du skal studere, nyde solen eller tage en rask løbetur, så har du muligheden lige ved hånden og en hyggelig spadseretur ad brostensbelagte gader bringer dig på cirka 10 minutter frem til midtbyens mange butikker, caféer og kulturinstitutioner. Der er desuden kort afstand til både bus og letbane.

Allerede i entreen fornemmes lejlighedens gode stemning, som understøttes af lyse plankegulve, store vinduespartier og god loftshøjde. I entreen er der plads til at hænge overtøjet og adgang til begge værelser, hvilket gør lejligheden delevenlig. Stuen er meget regulær, har et rigtig godt lysindfald og en elegant, enkel stuk. Fra stuen er der en udsigt til Universitetet og til de grønne arealer i Universitetsparken. Værelset er ligeledes lyst og rummeligt med god plads til både seng, garderobeskab og arbejdsplads. Fra værelset er der udsigt til karréens grønne gårdmiljø.

Med det lyse vinkelkøkken er pladsen udnyttet optimalt og rummet virker meget større end de få kvadratmeter, det er brugt. I køkkenet er der komfur, emhætte, opvaskemaskine og køle/fryseskab. Et lækkert badeværelse med klinker på gulv og vægge og separat bruseplads fuldender billedet af en skøn lejlighed.

Lejligheden ligger i en klassisk rødstensejendom, som omkranser et grønt gårdanlæg, hvor man kan nyde udelivet over en kop kaffe eller en drink med naboer og venner. Der er cykelparkering i kælderen, hvor der også er et pulterrum til lejligheden samt foreningens fælles vaskeri. Andelsboligforeningen HØEGH-GULDBERGSGADE 137 er en veldrevet forening med 13 lejligheder og professionel ejendomsadministrator. Foreningen har valgt fast rente på realkreditlånet, således kendes ydelsen for de næste mange år - det giver en god tryghed samtidig med, at der spares midler op til fremtidig vedligeholdelse.

Alt-i-alt en skøn studiebolig for en enlig studerende, som delelejlighed eller for et ungt par.

Forældrekøb: Tilladt
Husdyr: Ikke tilladt

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'